Family fun & kids-proof ervaringen in Tennessee

Tennessee is een ideale bestemming als het gaat om kindvriendelijke attracties. Dat Tennessee dat ook graag uitstraalt is terug te zien in hun Kid Reviewed-campagne. Bij deze campagne werden de resultaten gemeten aan de hand van de lach van kinderen, hun hartslag en het spanningsniveau. We lichten graag een paar attracties uit, die het altijd goed tijdens een familievakantie.
 
Thrilseekers zijn op hun plek in Dollywood in Pigeon Forge. Hier vind je namelijk ‘s werelds snelste houten achtbaan: Lightning Rod. Maar ook Wild Eagle, Amerika’s eerste vleugelachtbaan, en FireChaser Express, Amerika’s eerste familie-achtbaan met dubbele lancering, zorgen gegarandeerd voor pret. Houd je niet van achtbanen, dan geniet je van bekroonde shows, heerlijk eten en prachtige festivals.
 
Wetenschappers in de dop gaan vast graag naar het Adventure Science Center in Nashville. In de Adventure Tower worden onder meer aardwetenschappen, creativiteit, innovatie, geluid en energie samengevoegd waardoor je in een andere wereld beland. In Space Chase vind je de Star Walk en Infrared Wall. Of ga op ontdekking in het planetarium.

Lees ook het artikel: Dit is er nieuw bij de MGM Resorts in Las Vegas
 
Klimliefhebbers komen aan hun trekken bij de Soar Adventure Tower in Franklin. Je vindt hier meer dan 110 verschillende klimelementen op vier niveaus. Ga voor een twee uur durende ervaring met de Tower Adventure Pass of beklim de elementen tijdens de zonsondergang met de Twiligt Pass. Ben je uitgeklommen? Dan is de fantastische minigolfbaan ook een absolute aanrader.
 
Heb je tijd over? Breng dan vooral ook een bezoek aan de hangbrug in Rock City Gardens in Chattanooga. Of wat dacht je van het Discovery Park of America in Union City? Hier kun je interactieve voorstellingen bijwonen, oog in oog staan met dinosaurussen en van supersnelle glijbanen afroetsjen. Dierenliefhebbers gaan naar Memphis Zoo waar je meer dan 3.500 dieren kunt zien. Ga vooral ook naar de Zambezi River Hippo Camp met uitzicht op de nijlpaarden en krokodillen.

Bron: Target Travel

Related posts

One Thought to “Family fun & kids-proof ervaringen in Tennessee”

  1. […] Lees ook het artikel: Family fun & kids-proof ervaringen in Tennessee […]

Comments are closed.