Apollo Reizen opent nieuwe familiehotels

De helft van de gezinnen die op reis gaat, kiest voor een familiehotel, blijkt uit gegevens van Apollo Reizen. Om aan de grote vraag te voldoen lanceert de touroperator daarom verschillende nieuwe concept hotels, speciaal voor gezinnen.

Sinds Apollo in 2014 haar eerste familiehotel lanceerde, is de vraag duidelijk toegenomen en het aanbod navenant. Vanuit Nederland biedt de touroperator momenteel zeven concept hotels aan op vijf verschillende bestemmingen.

“Al onze Mondo Family hotels zijn ontwikkeld in samenwerking met toegewijde lokale hoteliers. Tegelijkertijd hebben we op basis van de feedback van onze klanten ingespeeld op hun wensen en behoeften, zoals ruime appartementen, gevarieerd eten en een breed scala aan sportfaciliteiten. Het resultaat zijn onze populairste hotels voor gezinnen” , aldus Thomas de Bruijn, Sales Manager bij Apollo Reizen.

Lees ook het artikel: De vijf beste zomeractiviteiten in Israël

Griekenland – de familie favoriet van deze zomer
Griekenland blijkt deze zomer de populairste bestemming voor families. Het is dan ook geen toeval dat juist daar door Apollo geïnvesteerd is in nieuwe familiehotels. Op het Griekse vasteland lanceert de touroperator nu twee nieuwe familiehotels: Parga Beach in de populaire stad Parga, en Ninos Grand Beach Resort in Kanali.

Het laatste heeft voor het zomerseizoen een complete renovatie ondergaan en biedt prachtige kamers met uitzicht op zee en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, diverse restaurants, fitnessfaciliteiten en de ultieme locatie aan het zandstrand van Kastrosukia en op korte afstand van de stad Preveza.

Op vakantie favoriet Kreta is het Mondo Family Hotel Alegria Beach Resort een van de grootste successen van de touroperator. Deze zomer breidt Apollo haar inspanningen hier uit door de deuren te openen van Alegria on the Hills; een upscale zusterhotel dat net dat beetje extra biedt.

Lees meer over Apollo Mondo Family.

Related posts