Vueling start met vluchten naar Kopenhagen

Het wordt komende zomer drukker dan ooit op de route tussen Schiphol en Kopenhagen. De Spaanse prijsvechter Vueling start eind maart vluchten op het traject Amsterdam – Kopenhagen, en gaat daardoor de strijd aan met KLM en nog drie andere luchtvaartmaatschappijen die er op dit moment al actief zijn.

Vueling biedt vanaf 27 maart 2022 dagelijkse vluchten aan tussen Schiphol en Kopenhagen, zo bevestigt de luchtvaartmaatschappij desgevraagd. In totaal verbindt de prijsvechter in het zomerseizoen vijftien bestemmingen met Schiphol. De budgetmaatschappij gaat richting Kopenhagen concurreren met KLM, SAS, easyJet en Norwegian.

Lees ook het artikel: Aangescherpt reisadviezen voor o.a. Australië

Om de verwachte groei op Schiphol op te vangen is Vueling een wervingscampagne gestart voor cabinepersoneel, dat op de Nederlandse luchthaven wordt gestationeerd.

Vueling brengt je naar meer dan 130 bestemmingen in de belangrijkste Spaanse, Europese, Noord-Afrikaanse en steden uit het Nabije Oosten. Vind de vluchten van Amsterdam naar Kopenhagen of een andere eindbestemming via www.vueling.com

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

3 Thoughts to “Vueling start met vluchten naar Kopenhagen”

  1. […] Lees ook het artikel: Vueling start met vluchten naar Kopenhagen […]

Comments are closed.