Vlieg met Emirates & ontvang entree La Perle

Emirates lanceert een fantastisch aanbod voor vakantiegangers die van plan zijn om af te reizen naar Dubai in augustus of september. Bij elk Emirates ticket dat gekocht wordt op emirates.com t/m 8 september voor reizen t/m 30 september, ontvangen passagiers een gratis ticket voor La Perle. Deze spectaculaire theatershow combineert adembenemende choreagrafie met uitdagende stunts.

Om het gratis ticket te ontvangen, boeken reizigers hun vluchten op emirates.com en gebruiken ze de promocode LAPERLE. Passagiers ontvangen een bronzen ticket voor de show wanneer zij vliegen in Economy Class en een zilveren ticket wanneer zij First of Business Class vliegen. Het aanbod is ook beschikbaar via deelnemende reisagenten.

Onovertroffen ervaring
Gecreëerd door legendarisch artistiek directeur Franco Dragone, is het verhaal van La Perle een eerbetoon aan de parelduikgeschiedenis van de VAE. Zijn spectaculaire stijl komt uiterst goed naar voren in het speciaal gebouwde theater waar stromende watervallen en stortregens het podium overspoelen en het water daarna weer binnen enkele seconden verdwijnt. Dragone is het brein achter The House of Dancing Water in Macau en Le Reve in Las Vegas en ook deze multi-sensorische show overstijgt alle verwachtingen. De extravagante productie combineert indrukwekkende optredens met prachtige beelden en geavanceerde technologie om zo een onovertroffen ervaring te creëren.

Ontdek Dubai met Emirates
Emirates heeft op een uiterst veilige manier de vluchten naar meer dan 120 bestemmingen in het wereldwijde netwerk herstart en voert momenteel zeven wekelijkse passagiersvluchten uit van Amsterdam naar Dubai. Van zonovergoten stranden tot fantastische hotels en restaurants; Dubai heeft een ruim aanbod aan ervaringen van wereldklasse. Ook was het een van de eerste steden die het Safe Travels keurmerk van de World Travel and Tourism Council (WTTC) ontving. Daarmee erkent de organisatie de uitgebreide en effectieve maatregelen die Dubai heeft getroffen om de gezondheid en veiligheid van gasten te verzekeren.

Nog meer voordelen
De voordelen stoppen hier niet. T/m 30 september halen reizigers nog meer uit hun verblijf in Dubai met de My Emirates Pass. Door simpelweg hun Emirates boardingpass te laten zien bij een van de ruim 450 deelnemende locaties, genieten Nederlandse bezoekers van kortingen op het beste van Dubai. Denk aan de excellente restaurants in de stad, vermakelijke themaparken, spa’s en avontuurlijke activiteiten. Met zoveel te bieden en met retour Economy Class prijzen vanaf € 499 naar Dubai en Business Class prijzen vanaf € 1999, is dit het perfecte moment om een welverdiende trip te boeken in 2021.

Lees ook het artikel: Atlantische Loirestreek, de plek voor slow toerisme

Gezondheid en welzijn
Met de gezondheid en het welzijn van de passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïntroduceerd en de digitale verificatiemogelijkheden uitgebreid om de reizigers deze zomer nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Reisgarantie
Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

*Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Wanneer de vlucht naar Dubai is geboekt stuurt Emirates de passagier een email met een unieke code. Hiermee is het gratis ticket voor de show te boeken via www.laperle.com. Het gratis La Perle ticket is geldig voor toegang t/m 30 september.

Related posts

One Thought to “Vlieg met Emirates & ontvang entree La Perle”

Comments are closed.