Van der Valk neemt Palace Hotel Noordwijk over

Het Palace Hotel te Noordwijk komt in de eerste week van augustus in handen van Van der Valk Hotels. Hiermee is het eerste Van der Valk Hotel aan de Nederlandse kust een feit. Met de koop van dit hotel is het totaal aantal Van der Valk Hotels in Nederland gestegen naar 78. Van der Valk breidt met dit nieuwe hotel haar gevarieerde aanbod aan hotels uit.

Thalita van der Valk, vierde generatie Van der Valk, en kleindochter van Gerrit en Toos van der Valk, wordt eindverantwoordelijk voor het hotel. Vanaf de eerste week van augustus wappert er een ‘Toekan’ vlag bij het Palace Hotel in Noordwijk. Het Van der Valk Palace Hotel is een luxe hotel dat staat voor comfort, kwaliteit en goede smaak. Het beschikt over 120 kamers, een brasserie, een lounge & bar, 13 vergaderzalen, een aqua center en een fitnessclub. “Wij zijn ontzettend trots op deze bijzonder mooie aankoop en dat het gelukt is om er met alle partijen uit te komen. Aan het strand hebben we in Bonaire, Spanje, Curaçao en Frankrijk al mooie hotels maar dit is ons eerste hotel in Nederland bij het strand”, aldus Thalita van der Valk.

Lees ook het artikel: Nederlanders trekken naar eigen vakantieparken

Met de overname midden in de zomer, de drukste maanden van het jaar, gaan we gelijk van start met het huidige team van medewerkers en doen we er alles aan om de gasten te laten genieten van dit prachtige hotel en de mooie omgeving. Het komende jaar gaat Van der Valk gebruiken om de ‘Look & Feel’ van het hotel aan te passen en naar de Van der Valk standaard te brengen. Hierbij worden de authentieke elementen waar het hotel om bekend staat niet uit het oog verloren. Palace Hotel Noordwijk is een mooie nieuwe Van der Valk vestiging met zijn gunstige centrale ligging in Noordwijk, 250 meter van het strand en 150 meter van de winkelstraat. Een ideale plek om als gast te verblijven in Noordwijk.
Lees meer over de Van der Valk hotels via de website

Related posts

One Thought to “Van der Valk neemt Palace Hotel Noordwijk over”

  1. […] Van der Valk neemt Palace Hotel Noordwijk over […]

Comments are closed.