Vakantie in eigen land steeds populairder

Bijna de helft van de Nederlandse vakantiegangers, viert dit jaar vakantie in eigen land. Enerzijds uit duurzaam oogpunt, maar ook corona speelt hierin een belangrijke rol. Nederlanders kijken naar de plaatselijke coronamaatregelen, het aantal besmettingen en de mogelijkheid om een reis te annuleren of verzetten bij het maken van hun beslissing over de reisbestemming. Het is dan ook niet gek dat vakantie vieren in eigen land populairder is dan ooit. BoerenBed biedt de ideale bestemming aan om volledig tot rust te komen. In eigen land is het namelijk mogelijk om te vertoeven bij de lokale boer. Onafhankelijk van de maatregelen bieden zij de mogelijkheid om op een comfortabele manier back to the basics te gaan met een verblijf midden in de natuur.

De locaties zijn kleinschalig, ruimtelijk en natuurlijk gelegen midden in de natuur. Dit is wat een overnachting BoerenBed uitermate veilig en voor elke tijd geschikt maakt. Het doel van BoerenBed is om gasten een authentieke en bijzonder beleving te geven. Bij BoerenBed gaat het om genieten met elkaar zonder constant afgeleid te worden door Whatsapp berichtjes en filmpjes op de IPad. Even terug de tijd in, tijd met elkaar doorbrengen en genieten van de natuur.

Lees ook het artikel: Heteluchtballonnen stijgen op in Rwanda

Bij Boerenbed kun je ook nog eens een hele hoop te leren. Zo beleef je bij BoerenBed echt van dichtbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Je kunt genieten van al het moois dat de boerderij te bieden heeft, maar ook op een relaxt vakantie tempo een hoop interessante dingen ontdekken en je steentje bijdragen. Na een heerlijke vakantie kom je terug met een hoop nieuwe kennis en fantastische ervaringen.

Een verblijf bij Boerenbed is avontuur, aanpakken en écht even weg zijn. Of je nu met je gezin, in je eentje of met vrienden op pad gaat: in deze omgeving kan er echt ervaren worden wat het is om even rust te hebben. Hier heb je pas echt tijd voor elkaar.

https://www.boerenbed.nl/over

Related posts

One Thought to “Vakantie in eigen land steeds populairder”

Comments are closed.