Twee edities BTMConference in 2021

De Business Travel & Mobility Conference (BTMC) wordt in 2021 niet één, maar twee keer georganiseerd. Op 1 maart vindt de digitale aflevering plaats en op 22 november de fysieke versie zoals deze vijf keer eerder plaatsvond.

Op 1 maart 2021 wordt de ‘BTMC Digital’ georganiseerd als hybride evenement met livestreaming vanuit en in samenwerking met Streaming Studio Haarlemmermeer en KLM. Op 22 november 2021 vindt de ‘BTMConference 2021’ fysiek en -hopelijk tegen die tijd zonder restricties – plaats in de EXPO Haarlemmermeer. De BTMC Digital is een online symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Award voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’. Het thema van deze virtuele editie is: ‘de kracht van Data & Intelligence’. Hoe creëer je waarde uit data-inzichten. Niet alleen van belang in goede tijden, maar ook in crisistijd!

Lees ook het artikel: Istanbul Airport drukste luchthaven van Europa

De doelgroep van beide evenementen zijn Corporate Travel & mobility managers, inkopers, office managers en management assistenten van corporates vanuit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie en andere geinteresseerden.Er wordt vanaf 14.00 uur vanuit de studio een programma geboden met diverse key-note sprekers en kennissessies. Alles is via een livestream te volgen.

Award-uitreiking
De winnaar van de verkiezing Corporate Travel Professional of the Year 2020 wordt aan het einde van de middag bekendgemaakt. De 6 finalisten zijn uitgenodigd om naar de studio te komen voor de uitreiking en het bijwonen van het hele programma. De verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense.

Na iedere sessie wordt een ontspanningsmoment ingelast met onder andere een leuke quiz en/of lucky draw waarmee diverse prijzen kunnen worden gewonnen door de aanwezige virtuele bezoekers.

Klik op deze link voor meer informatie over aanmelden of sponsoren van het evenement.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts