TUI vliegt vanaf december weer naar Egypte

Na Sunweb hervat ook TUI fly op 2 december de vluchtuitvoering van Nederland naar Egypte, zo heeft het bedrijf aan reisagenten laten weten. Vanaf die datum vliegt TUI weer naar Hurghada en Marsa Alam in Egypte. Per 31 januari wordt ook de Egyptische badbplaats Sharm el Sheikh aan het netwerk toegevoegd.

“De eerste vluchtdag zal 2 december zijn, we vliegen dan vanaf Amsterdam op donderdag en zaterdag naar Marsa Alam en Hurghada. Tijdens de kerstvakantiedagen komt er een derde vlucht op dinsdag bij. Na de kerstvakantie gaan we weer terug naar 2 vluchtdagen vanaf Amsterdam.”

Lees ook het artikel: Geen mondkapjes op vluchten binnen Scandinavië

“Sharm El Sheikh wordt vanaf 31 januari weer toegevoegd met vluchten vanaf Eindhoven op maandag en vrijdag. Deze vlucht is in combinatie met Hurghada. Hurghada bieden we vanaf dat moment dan 4 keer per week aan; 2x met vertrek Amsterdam en 2x met vertrek Eindhoven”, aldus TUI.

Hoewel Egypte nog een oranje reisadvies heeft, gelden er weinig reisrestricties. Gevaccineerden hoeven geen test te doen om het Noord-Afrikaanse land binnen te komen. Voor de terugweg naar Nederland volstaat het kunnen tonen van het coronabewijs in de CoronaCheck-app. Voor de meest actuele informatie zie: www.wijsopreis.nl

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Related posts