Transavia maakt nieuwe zomerroutes bekend

In de zomer van 2022 vliegt Transavia naar vier nieuwe bestemmingen. Dat zijn Riga in Letland (3x per week) Bastia op Corsica (2x per week) Milan/Bergamo in Italië (3 tot 4x per week) en Kayseri in Turkije (1 tot 2x per week). Riga wordt gevlogen vanaf Amsterdam Airport Schiphol en de andere drie bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Nieuw met vertrek vanaf Eindhoven Airport is de bestemming Bilbao in Spanje, 3x per week. Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2022. De tickets zijn vanaf vandaag, dinsdag 21 september, te boeken.

Transavia vliegt in de zomer van 2022 naar ruim 90 verschillende bestemmingen vanaf de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Als vanzelfsprekend zitten daar onder andere de topbestemmingen bij zoals Malaga en Alicante en ook unieke bestemmingen zoals Thessaloniki, Bergerac of Salzburg en Innsbruck in de zomer. 

Lees ook het artikel: Sunweb & Tomorrowland slaan handen in één

Nederlanders willen reizen
Marcel de Nooijer, CEO Transavia: “Wij kijken met vertrouwen uit naar de zomer van 2022 en zijn blij met de toevoeging van weer vier nieuwe bestemmingen. Daarmee blijven we inspelen op de wensen van onze passagiers die nieuwe bestemmingen willen ontdekken. We hebben deze zomer gezien dat Nederlanders graag weer op reis willen, voor een vakantie bijvoorbeeld of een familiebezoek. We zien dat de boekingen voor dit najaar stevig aantrekken en ook voor de winter hebben we goede verwachtingen. Die hopen we door te kunnen trekken naar de zomer van 2022. We hebben ons zomernetwerk daarom ingezet op 95% ten opzichte van 2019. Waarbij we als vanzelfsprekend de ontwikkelingen rondom de restricties blijven monitoren en hierop bijsturen waar dat nodig is.” 

Charters
Naast lijndienstvluchten voert Transavia in deze zomer ook chartervluchten uit voor verschillende touroperators naar Egypte (Marsa Alam en Hurgharda), Turkije (Antalya, Dalaman en Bodrum), Griekenland (Karpathos, Skiathos en Mytilini) Bulgarije (Burgas) Noord IJsland (Akureyri), Finland (Rovaniemi) en naar Zweden (Skelleftea). Met deze bestemmingen presenteert Transavia voor komende zomer samen met haar business partners een zeer gevarieerd aanbod. Tickets voor de periode april tot en met oktober 2022 zijn vanaf 21 september 2021 boekbaar.  

Related posts

One Thought to “Transavia maakt nieuwe zomerroutes bekend”

Comments are closed.