Transavia France terug op Schiphol

Transavia France, het Franse zusje van de Nederlandse vakantievlieger, heeft de lijndienst tussen Parijs-Orly en Schiphol hervat. De luchtvaartmaatschappij pendelt sinds afgelopen weekend weer dagelijks tussen beide luchthavens op en neer.

Waar Amsterdam en Parijs ook tijdens de coronacrisis meerdere keren per dag met elkaar werden verbonden door vluchten tussen Schiphol en Charles de Gaulle, uitgevoerd door KLM en Air France, viel de lijndienst naar Orly tijdelijk weg.

Lees ook het artikel: Eerste officiële rit voor gloednieuwe Thalys

Transavia France is nu weer volop actief op de route. Er wordt één tot drie keer per dag gevlogen, met een Boeing 737-800. Tickets vanaf Schiphol kunnen geboekt worden via de Nederlandse website van Transavia.

Ondertussen is Transavia Nederland nog steeds druk met het oproepen van haar passagiers om zoveel mogelijk offline te reizen dit jaar. Echt even helemaal offline te zijn op hun vakantiebestemming en om de telefoon bewust minder te gebruiken. Om reizigers hiermee te helpen deelt Transavia vanaf 21 juni op alle vluchten een aantal speciale telefoon-boxen uit, waarmee reizigers op bestemming “écht even uitstaan”. De luchtvaartmaatschappij wil hiermee het belang van samen zijn benadrukken. ”Want reizen is prachtig, maar nog veel mooier als je dat echt samendoet met oprechte aandacht voor elkaar”, aldus Transavia. Klik hier voor meer info over deze grootse campaign.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Transavia France terug op Schiphol”

Comments are closed.