Ticketverkoop R’dam – Bolzano, Tirol gestart

SkyAlps is met de ticketverkoop gestart voor de nieuwe route tussen Rotterdam The Hague Airport en Bolzano in Zuid-Tirol, die op 15 december van start gaat. Met de start van de ticketverkoop zijn ook de ticketprijzen bekend. Voor een retourtje leg je minimaal 270 euro neer.

Vanaf 15 december biedt SkyAlps de lijndienst twee keer per week aan van december tot en met maart, op woensdag en zaterdag. De vluchtuitvoering wordt door Luxwing verzorgd met een Dash 8-turboprop. Dat toestel biedt plaats aan 78 passagiers. De vluchten zijn onder andere interessant voor wintersporters.

Lees ook het artikel: Reisadviezen verre bestemmingen wordt herzien

Oorspronkelijk was het plan om vanaf Schiphol naar Bolzano, Zuid-Tirol te gaan vliegen, maar dat is later gewijzigd naar Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast gaat SkyAlps komende winter ook vanuit Brussel naar Bolzano vliegen. Voor die route is de ticketverkoop eveneens van start gegaan, met dezelfde vanaf prijzen. Voor meer informatie over de nieuwe lijndienst en het kopen van vliegtickets zie: https://www.skyalps.com/en/

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Ticketverkoop R’dam – Bolzano, Tirol gestart”

  1. […] Lees ook het artikel: Ticketverkoop R’dam – Bolzano, Tirol gestart […]

Comments are closed.