The Set Collection komt met vier nieuwe hotels

The Set Collection is verheugd aan te kondigen dat een van Azië’s meest geprezen luxe hospitality merken, The House Collective, zich aansluit bij het hotelvertegenwoordigingsbedrijf. Vier hotels van The House Collective voegen zich bij de vier Founding Member-hotels van The Set Collection; het  Conservatorium in Amsterdam, Hotel Cafe Royal in Londen, Lutetia in Parijs en Mamilla hotel in Jeruzalem.

Eerste nieuwe leden
Dean Winter, Managing Director van Swire Hotels: “We geloven dat deze bijzondere samenwerking de reputatie van The House Collective in de ultra-luxe hospitality verder zal versterken en onze merken helpt te onderscheiden. Daarbij doelen we ook op het aanspreken van het groeiende aantal luxeconsumenten buiten Azië.”

Jean-Luc Naret, Executive Director van The Set Collection: “Ik kan geen betere groep hotels bedenken om onze eerste nieuwe leden te zijn dan The House Collective. Net als onze Founding Members in Europa en Israël, hebben de hotels van The House Collective een impact gehad op hun markt en het collectieve bewustzijn van de luxereiziger die veel groter is dan hun relatief kleine voetafdruk doet vermoeden. Het is een voorrecht om met deze deskundige hoteliers samen te werken, niet alleen om hen de talloze voordelen te bieden die deel uitmaken van The Set Collection, maar ook om samen te leren en te groeien in nieuwe en spannende markten in deze unieke tijden.”

Lees ook het artikel: 4x historische plaatsen in het noorden van Tenerife

Gelijkgestemde onafhankelijke hotels
The Set Collection is een nieuw luxe merkvertegenwoordiging van gelijkgestemde onafhankelijke hotels, gerund door hoteliers voor hoteliers. Het is ontworpen voor eigenaren, investeerders en managementteams die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele vertegenwoordigings- en distributieservice. Met een wendbaar en flexibel bedrijfsmodel biedt The Set Collection een oplossing op maat om alleen de services te leveren die hoteliers nodig hebben, ontworpen om snel aan te passen aan de voortdurend veranderende marktomstandigheden en zakelijke behoeften van de aangesloten hotels, terwijl het een concurrerende vergoedingsstructuur biedt.

Onder The Set Collection behouden eigenaren en managementteams hun hotelmerk en identiteit naast het dagelijkse beheer van het hotel, terwijl ze profiteren van op maat gemaakte services om hun operaties en bestaande teams te ondersteunen.


The Temple House, Chengdu

Bijzonder samenspel van Oost en West
Of het nu gaat om het bruisende stadlandschap van Hongkong, de levendige straten van Londen, de modieuze doorgangen van Shanghai, de chique boulevards van Parijs, de bloeiende kunstscene van Bejing, de musea van Amsterdam, het monumentale verleden van Chengdu of de ongeëvenaarde geschiedenis van Jeruzalem – de hotels van The House Collective en The Set Collection kunnen niet beter op elkaar worden afgestemd.

Dit bijzondere samenspel van Oost en West is het eerste hoofdstuk van een organisatie die op het punt staat de traditionele modellen van wat voorafging te ontwrichten en tegelijkertijd recht doet aan de erfenis en reputatie van deze iconische hotels.

Het Conservatorium hotel in Amsterdam
Het toonaangevende Conservatorium hotel in Amsterdam is onderdeel van The Set Collection als één van de Founding Members. Gelegen aan het Museumplein, het luxe centrum en het culturele hart van de stad, is het Conservatorium een architectonisch meesterwerk dat een monumentaal gebouw combineert met een gracieus, eigentijds ontwerp. Dit jaar viert het hotel haar 10-jarig jubileum en heeft het zich inmiddels weten te vestigen als een van de meest iconische hotels in Nederland en een thuishaven voor veel lokale Amsterdammers en internationale gasten.

Over The Set Collection
Een dynamische collectie van ’s werelds meest gerenommeerde, onafhankelijke luxe hotels en resorts. Met een onderscheidend en flexibel bedrijfsmodel biedt The Set Collection een op maat gemaakte selectie van verkoop-, marketing- en distributiediensten aan, die naadloos aansluiten op de voortdurend veranderende marktomstandigheden, als ook de zakelijke behoeften van hoteliers die de leiding en identiteit van hun hotel graag in eigen beheer houden. Voor onze hoteliers heeft het dagelijks leveren van de meest uitzonderlijke en gedenkwaardige gastervaringen de hoogste prioriteit. Bezoek www.thesetcollection.com voor meer informatie over deze unieke collectie.

Related posts

One Thought to “The Set Collection komt met vier nieuwe hotels”

  1. […] The Set Collection komt met vier nieuwe hotels […]

Comments are closed.