Supergoedkoop vliegen met Singapore Airlines

Het kost duizenden euro’s om in de luxe Business Class van Singapore Airlines van Europa naar Singapore te vliegen, maar dankzij een nieuwe, intra-Europese route kunnen reizigers dit product nu ook tegen veel lagere prijzen ervaren.

Vliegen met Singapore Airlines is altijd een plezier vooral met de vele Europese routes. Vanaf 16 juli verlengt Singapore Airlines de Kopenhagen-route naar Rome. Een Airbus A350-900 van de maatschappij vliegt dan drie keer per week Singapore – Kopenhagen – Rome – Kopenhagen – Singapore. Door zogeheten Fifth Freedom-rights worden er ook intra-Europees tickets verkocht.

Singapore Airlines verkoopt enkeltjes in Business Class van Kopenhagen naar Rome voor 276 euro (omgekeerd 281 euro). Voor dat geld krijgen reizigers tijdens de ruim twee uur durende vlucht een luxe stoel die volledig plat kan. Ook worden ze in de watten gelegd met drankjes en een snackje.

Wie liever de Economy Class wil uitproberen, is 76 euro kwijt. Premium Economy kost 184 euro voor een enkele reis. Deze tarieven zijn vooralsnog de hele zomer beschikbaar, maar bij grote belangstelling is het natuurlijk mogelijk dat ze verhoogd worden.

De A350-cabine:

Lees ook het artikel: Aeromexico verkoopt volledige rij economy-stoelen
Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts