Sunweb vliegt weer naar Turkije vanaf 1 april

Goed nieuws voor alle Sunweb vakantiegangers die een zonvakantie naar Turkije hebben geboekt of op het verlanglijstje hebben staan, vanaf 1 april vliegt de reisorganisatie weer naar Turkije. Dit is het positieve gevolg van de versoepelingen voor reizen die gisteren zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid.

Turkije is een zeer populaire vakantiebestemming en langere tijd was het niet mogelijk om reizigers hun welverdiende vakantie naar de Turkse zon te geven. De partners van de reisorganisatie kijken daarom ook uit om de Sunweb-klanten een mooie vakantie te bezorgen. De gratis omruilgarantie die wordt aangeboden door Sunweb blijft gewoon gelden tot twee weken voor vertrek.

Lees ook het artikel: 10x proeven van de Goudse stadsgeschiedenis

Boekingen zomervakantie ’22
Sunweb verwacht dat Turkije door deze versoepelingen een uplift gaat krijgen in boekingen voor de zomervakantie. De reisorganisatie constateert al een aantal weken dat de boekingen heel goed lopen voor de zomer en inmiddels ver boven de boekingsaantallen voor corona (voor maart 2020) liggen. Dit laat zien dat het vertrouwen weer terug is en mensen ook weer langer vooruit durven te boeken. 

Sunweb ziet dat Zuid-Europese landen als Spanje, Portugal en Griekenland populaire vakantiebestemmingen zijn voor deze zomer, maar sinds twee weken zit ook Egypte in de lift.

Related posts

One Thought to “Sunweb vliegt weer naar Turkije vanaf 1 april”

  1. […] Sunweb vliegt weer naar Turkije vanaf 1 april […]

Comments are closed.