Sunweb & Tomorrowland slaan handen in één

Sunweb en Tomorrowland brengen festivalgangers opnieuw samen voor ‘s werelds meest indrukwekkende winter dancefestival in de Franse Alpen. Van 19 tot 26 maart 2022 staat er een nieuwe editie van Tomorrowland Winter gepland in het Franse skigebied rond Alpe D’Huez. Het festival biedt een totaalconcept waarbij Sunweb als exclusieve reispartner de complete reis verzorgt voor duizenden wintersporters en festivalgangers.

Meest complete wintersportvakantie van het jaar

Van 19 tot 26 maart staat het skigebied Alpe d’Huez in het teken van skiën, snowboarden en feesten in een magische Tomorrowland-setting. Opnieuw wordt het skigebied omgetoverd tot één groot festivalterrein met verschillende podia die exclusief toegankelijk zijn voor de ‘People of Tomorrow’. De eerste editie van Tomorrowland Winter trok ruim 25.000 bezoekers en is helaas de afgelopen twee jaar door corona niet doorgegaan. Nu het weer kan bundelen de grootste ski touroperator en de grootste festivalorganisator wederom hun krachten voor een bijzondere wintersportvakantie in de Franse Alpen. “Tomorrowland Winter blijft een uniek festival dat tot de verbeelding spreekt”, zegt Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group. “De internationale sfeer en de cocktail van festival en skiën of snowboarden, is voor veel feestvierders het summum. Als exclusieve reispartner doen wij er alles aan om de ‘People of Tomorrow’ de ervaring van hun leven te bezorgen.”

Ook voor de diehard wintersporters
Via de eventsite van Tomorrowland Winter zijn de pakketten te boeken met verblijf in Alpe d’Huez voor de full experience. Voor de diehard wintersporters, waar alles draait om het skiën en snowboarden, is het unieke festival overdag op de stages op de pistes in het skigebied te beleven. Deze speciale Mountain Pass is exclusief te boeken via de Sunweb website met verblijf in de omliggende dorpen. Festivalgangers die het feest ’s avonds willen voortzetten in Alpe d’Huez kunnen hun festivaltickets via Sunweb boeken voor één avond of upgraden voor hun hele verblijf (zolang de voorraad strekt). Ook is het mogelijk om via de touroperator een transfer te boeken terug naar je accommodatie.

Lees ook het artikel: Tips voor stedentrips in Frankrijk

Start ticketverkoop
Op zaterdag 18 september 11.00 uur gaat het eerste deel van de ticketverkoop van start. De 7 day-packages in Alpe d’Huez zijn te boeken via de eventsite van Tomorrowland Winter. De 7 day-packages in de omliggende dorpen kunnen dezelfde dag rond de avond worden geboekt via Sunweb. Vanaf 25 september start de verkoop van de 4 day-packages, zowel voor verblijf in Alpe d’Huez via eventsite van Tomorrowland Winter als in de omringende dorpen via Sunweb. Ook het transport naar Frankrijk per bus of vliegtuig kan meteen worden geboekt om alles zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Exclusieve reispartner
Sunweb is als exclusieve reispartner verantwoordelijk voor het hele boekingsproces. Van het contracteren van alle accommodaties in Alpe d’Huez en de omliggende dorpen, de bouw en beheer van de officiële eventsite van Tomorrowland Winter tot aan het samenstellen van de complete pakketreizen inclusief vervoer.

“We zijn er ontzettend trots op dat we voor Tomorrowland Winter alle stappen van het boekingsproces mogen verzorgen. Ook voor de medewerkers van Sunweb is dit project een beleving om aan te werken. Onze developers zijn al maanden bezig met de bouw van de website en menig hackathon is georganiseerd om alles op tijd gereed te hebben”, zegt Ten Brink.

Eerste artiesten bekend
Gisteren maakte Tomorrowland alvast de eerste artiesten bekend die aantreden tijdens de tweede editie van Tomorrowland Winter. Internationaal gerenommeerde dj’s zoals Adriatique, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V zullen het beste van zichzelf geven op enkele van de meest oogverblindende podia op een adembenemende hoogte van meer dan 2000m in de prachtige Franse Alpen.

Festivalfans die een voucher hebben voor de geannuleerde edities van 2020 en 2021, kunnen deze uiteraard gebruiken.

Related posts

One Thought to “Sunweb & Tomorrowland slaan handen in één”

Comments are closed.