Sunweb Group voert geen vakanties uit naar Spanje, Portugal en Cyprus

Reisorganisatie Sunweb Group zal alle vakanties naar Spanje, het vasteland van Portugal en Cyprus helaas niet uitvoeren vanwege het veranderende reisadvies van geel naar oranje vanaf vrijdag 16 juli. Sunweb Group volgt hiermee het officiële reisadvies op vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken, zoals de reisorganisatie vanaf het begin van de coronapandemie heeft gedaan. De reisorganisatie gaat alle betreffende reizen tot en met 30 juli omboeken of annuleren.

Reizigers kunnen kosteloos omboeken bij een van de merken die onder Sunweb Group vallen – waaronder Sunweb, Eliza was here en GOGO, of kiezen om de vakantie te annuleren en hun geld binnen 14 dagen terug te ontvangen. Ruim 50 procent van de vakantiegangers die af zou reizen naar een oranje gebied kiest om hun vakantie om te boeken naar een andere bestemming. Griekenland is het meest populaire alternatief, met name Kreta. Voor de reisorganisatie is Griekenland ook de grootste vakantiebestemming met een ruim aanbod en voor ieder wat wils, van logies tot all-inclusive en van 3-sterren tot 5-sterren accommodaties.

Lees ook het artikel: Wandelen in de Vlaamse Ardennen

Deze aangepaste reisadviezen raken duizenden vakantiegangers die we nu moeten teleurstellen. We betreuren de situatie enorm omdat we vinden dat iedereen een vakantie verdient en we proberen voor al deze reizigers een passende oplossing te zoeken. We hebben onze klantenservice opgeschaald om alle vragen van de reizigers zo snel en goed mogelijk te beantwoorden via alle kanalen. Helaas kan dit soms langer duren dan je van ons bent gewend”, aldus Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group.

Related posts

One Thought to “Sunweb Group voert geen vakanties uit naar Spanje, Portugal en Cyprus”

  1. […] Sunweb Group voert geen vakanties uit naar Spanje, Portugal en Cyprus […]

Comments are closed.