Sla je Slag! Inboedel Berlijnse luchthaven Tegel te koop

BERLIJN – Wie warme herinneringen koestert aan de voormalige Berlijnse luchthaven Tegel kan nu bij een online veiling terecht om een aandenken in huis te halen. Een deel van de inboedel komt namelijk onder de hamer, waaronder bankjes, tv-schermen en sneeuwruimers.

De online veiling is vandaag van start gegaan: geïnteresseerden hebben nog tot 12 februari de tijd om een bod uit te brengen. Er is geen mogelijkheid om de spullen te bezichtigen, behalve dan via de foto’s op het internet. Wel moeten eventuele aankopen zelf opgehaald worden.

Een overzicht:

Sneeuwruimer Tegel

Met deze stoere Mercedes-sneeuwschuiver maakt u de oprit in een minuutje volledig sneeuwvrij. Bieden vanaf 11.200 euro, exclusief BTW en veilingkosten. Als dat iets te gortig is, zijn er ook oudere sneeuwruimers beschikbaar vanaf 2.800 euro.

Bankje Tegel

Bij de echte luchtvaartliefhebber mag er uiteraard geen Berlijn Tegel-bankje in de woonkamer ontbreken. Ziet dat er niet heerlijk comfortabel uit? Op het moment van schrijven bedraagt het hoogste bod 90 euro, maar ook hier zijn er nog goedkopere alternatieven beschikbaar.

TV-scherm Tegel

Voor de ultieme Netflix&ChillTegel-ervaring koopt u er tevens een LG tv-scherm bij dat nog boven de bagageband heeft gehangen. En dat voor bieden-vanafprijzen van slechts 55 euro.

Bron: luchtvaarnieuws.nl

Related posts