Singapore Airport heropend twee terminals

Singapore Changi Airport heeft twee door corona gesloten terminals heropend. In Terminal 3 vond in mei een grote corona-uitbraak plaats, die leidde tot 108 zieken, waaronder 43 medewerkers van de luchthaven. Daarop besloot het bestuur van de stadsstaat zowel Terminal 3 als Terminal 1 tijdelijk te sluiten.

Eet- en shopparadijs Jewel Changi Airport heropende op 14 juni weer, maar de twee terminals bleven gesloten voor het publiek, zodat werknemers zich de nieuwe veiligheidsprocedures eigen konden maken. Er zijn extra maatregelen genomen om nieuwe coronabesmettingen te voorkomen. Zo worden ophalers en wegbrengers niet meer toegelaten tot de terminals; alleen passagiers en personeel zijn welkom.

Lees ook het artikel: Actie bij RyanAir, 2e ticket halve prijs

Doordat Singapore heel voorzichtig weer wat meer buitenlanders toelaat, verwacht Changi binnenkort meer reizigers te verwerken. Bovendien begint komende week de septembervakantie in de stad, waardoor meer drukte wordt verwacht in het winkelcentrum.

Changi heeft de afgelopen maanden benut om de airconditioning en mechanische ventilatie in de terminals te verbeteren. Tevens heeft de Singapore Airport speciale rust- en eetruimtes ingericht voor het eigen personeel, zodat de werknemers zo min mogelijk in contact komen met het winkelende of reizende publiek. Voor meer informatie over Singapore Changi Airport klik hier.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Singapore Airport heropend twee terminals”

Comments are closed.