Simply Red opent ‘Spring Blanc’ in Ischgl

Op 2 april 2022 maakt de internationale top act Simply Red zijn Ischgl debuut en opent de nieuwe concert-reeks ‘Spring Blanc’, -ofwel vier fantastische weken op de pistes-, met het eerste Top of the Mountain Spring Concert. Concerttoegang is inbegrepen in de dag-skipas.  

Lenteachtige temperaturen, perfect geprepareerde pistes, ongerepte poeder-afdalingen en ‘firnsneeuw’: In het voorjaar laat het skiseizoen in Ischgl zich van zijn beste kant zien, want door de grote hoogte van de Silvretta Arena – 90 procent van de pistes ligt boven de 2.000 meter – is skiplezier hier tot begin mei gegarandeerd. Dit jaar wacht de gasten bovendien een kleurrijk programma vol culinaire hoogstandjes en muziek op de piste, met de nieuwe serie evenementen ‘Spring Blanc’. 

Het eerste Top of the Mountain Spring Concert trapt af op 2 april 2022, met Simply Red, een van de meest succesvolle Engelse bands, die optreedt op de legendarische “Ischgl Stage”. Het live concert vindt plaats op de piste van de Idalp,  op 2.300 meter en begint om 13.00 uur. De toegang tot het concert is inbegrepen in de skipas. De dagskipas voor Ischgl/Samnaun is tevens het ticket voor het concert en kost op 2 april 2022 € 90,- per persoon. Bij alle geldige meerdaagse skipassen is het concert inbegrepen. Alle informatie vind je hier

Lees ook het artikel: De ontspannende activiteiten van Trentino

Simply Red 
Simply Red, met frontman Mick Hucknall, levert een emotionele sound met een aanstekelijke mix van soul, pop en elegante, gevoelige ballads, en geldt als een van de populairste groepen van het Britse poptijdperk. Meer dan 100 single- en albumchartsuccessen met een totale verkoop van meer dan 60 miljoen exemplaren, tientallen gouden en platina awards en 1.500 concerten voor meer dan 12 miljoen fans markeren hun geweldige carrière. De doorbraak kwam in 1985 met het debuutalbum “Picture Book” en de single “Money’s Too Tight (To Mention).” Ook hun geslaagde interpretatie van het nummer “If you don’t know me by now” is niet vergeten. Mick Hucknall is sinds het begin in 1985 de spil van Simply Red als zanger, songwriter en bandleider, ondersteund door zijn oude saxofonist Ian Kirkham. De veelgeprezen band speelt sinds 2003 in zijn huidige formatie. 

Spring Blanc – wintersport tot begin mei 
Of je nu een gepassioneerde skiër, zonliefhebber, fijnproever of muziekliefhebber bent – de nieuwe serie evenementen ‘Spring Blanc’ biedt veel redenen om de lente op de witte hellingen van Ischgl te vieren. Op het programma staan onder meer ‘sun.downer’, ‘mountain.breakfast’ en ‘dine.around’ naast de Top of the Mountain Spring, Paas- en Slotconcerten, het festival op de Alp Trida en nog meer muzikale hoogtepunten. Zon, bergen en perfecte sneeuw inbegrepen. Meer details vind je hier.  

Noot: Op alle aangekondigde evenementen zijn de maatregelen van de Oostenrijkse federale overheid tegen de coronaviruspandemie van toepassing! Als verantwoordelijke gastheer volgen we de respectieve, officiële regels en informeren we voortdurend over de actuele veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. 

Meer informatie op www.ischgl.com.

Related posts

One Thought to “Simply Red opent ‘Spring Blanc’ in Ischgl”

  1. […] Lees ook het artikel: Simply Red opent ‘Spring Blanc’ in Ischgl […]

Comments are closed.