Ryanair in de winter van Eindhoven naar Zagreb

Ryanair start komende winter een lijndienst van Eindhoven Airport naar Zagreb. De Kroatische hoofdstad wordt vanaf 3 december twee keer per week door de prijsvechter met de Brabantse luchthaven verbonden. Een Boeing 737-800 vliegt elke maandag en vrijdag naar de belangrijkste stad van Kroatië, die bij zowel toeristen als zakenreizigers in trek is.

Lees ook het artikel: 8x de leukste accommodaties Luxemburg

Zagreb wordt de 25ste hoofdstad binnen het netwerk van Eindhoven Airport. Voor meer informatie over vliegtickets naar Zagreb van Ryanair zie: https://www.ryanair.com/nl/nl
Kroatie is een bestemming die erg in trek is op het moment. De combinatie van natuur, cultuur en sportieve activiteiten maakt het de ideale bestemming voor voor elke reiziger. Wie denkt dat je naar tropische oorden moet voor een bezoek aan het paradijs is nog nooit in Kroatië geweest! De Kroatische archipel is de op één na grootste in de Middellandse Zee met ruim 1000 eilanden, waarvan er slechts 50 zijn bewoond. Ieder eiland, iedere rots of ieder rif heeft haar eigen charme. Van groot tot klein, van een rijke historie en architectuur tot uitgebreide bossen en ongerepte stranden, van dichtbevolkt of juist onbewoond; er is voor ieder wat wils. Meer weten over de paradijselijke eilanden van Kroatië klik hier.

Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Ryanair in de winter van Eindhoven naar Zagreb”

Comments are closed.