Rust uit met SleepHub® van The Magnolia Hotel

Stel je voor, zachte geluidsgolven helpen je in slaap te vallen en leiden je door een rustige nacht met natuurlijke slaapcycli. Voor vele mensen is het een droom om goed te slapen en een vakantie is de uitgelezen gelegenheid om rust te vinden. Daarom heeft The Magnolia Hotel, een boetiekhotel gelegen in het Quinta do Lago resort in de Portugese Algarve, als eerste hotel ter wereld SleepHub® geïntroduceerd in alle standaard plus kamers en suites. Hiermee wil The Magnolia Hotel alle gasten helpen die er nood aan hebben om beter te slapen, hetzij personen die kampen met slaapproblemen, hetzij sporters en atleten die sneller willen recupereren en hun prestaties optimaliseren.

​The Magnolia Hotel biedt zijn gasten met SleepHub® een gebruiksvriendelijke en baanbrekende technologie om hun slaapkwaliteit te verbeteren. Tijdens je slaap spelen hoogwaardige audioluidsprekers pure tonen met een lage frequentie af in de kamer. Deze zogenaamde ‘slaapgeluiden’ bootsen de hersengolven na die worden gecreëerd tijdens natuurlijke slaapcycli. Deze helpen om in slaap te vallen en verbeteren de kwaliteit van de slaap. SleepHub® is ontwikkeld op basis van exclusieve geluidstechnologie en meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek door artsen en wetenschappers in het Verenigd Koninkrijk. Niet te verwarren dus met populaire geluidsmachines en apps.

Lees ook het artikel: Europa-Park opnieuw beste attractiepark ter wereld

Picture

Als enige hotel ter wereld biedt The Magnolia Hotel deze slaaptechnologie aan. Om de slaapervaring compleet te maken, biedt het boetiekhotel bedden met goddelijk comfort en knisperende superieure lakens, luxueuze regendouches voor de ultieme ontspanning en The Magnolia Hotel Spa met een breed palet aan deugddoende massages. In de nabijheid vind je een overweldigend wellnessaanbod in het ultramoderne sportcentrum The Campus, een gezonde keuken in talrijke verfijnde restaurants van het Quinta do Lago resort en niet te vergeten de rustgevende inspiratie van het prachtige natuurpark Ria Formosa.

Het design van The Magnolia Hotel is geïnspireerd op de iconische motels van Palm Springs. Het is de ideale plek voor wie op zoek is naar een ongedwongen verblijf in een luxueuze omgeving met ruime mogelijkheden voor sport- en natuurbeleving. Het viersterren boetiekhotel telt 74 comfortabele kamers, 3 suites en 7 cottages met een hedendaagse inrichting, gelegen op een boogscheut van het Quinta do Lago resort. Sportievelingen kunnen er hun hart ophalen op The Campus, de ultramoderne multisport hub met keuze uit meer dan 26 sporten. Een state-of-the-art fitness, tennis- en padelbanen, fietsen, een zwembad… The Magnolia Hotel biedt de beste mogelijkheden voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Voor meer informatie:
www.themagnoliahotelqdl.com/sleep-hub
www.sleephub.com

Related posts

One Thought to “Rust uit met SleepHub® van The Magnolia Hotel”

  1. […] Rust uit met SleepHub® van The Magnolia Hotel […]

Comments are closed.