Royal Air Maroc van start op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verwelkomde deze week een nieuwe luchtvaartmaatschappij: Royal Air Maroc (RAM). De Marokkaanse nationale luchtvaartmaatschappij vliegt gedurende de zomermaanden twee keer per week tussen Eindhoven en Nador.

Royal Air Maroc richt zich met de bestemming Nador vooral op reizigers die familie en vrienden bezoeken. Dat geldt ook voor luchtvaartmaatschappij Air Arabia die eerder dit jaar aankondigde te gaan vliegen tussen Eindhoven en Nador. Verder is TUI eveneens op deze route actief.

Lees ook het artikel: Zonder test op vakantie naar Turkije

RAM voert de vluchten uit op donderdag en zaterdag met een Airbus A321 (220 stoelen). De eerste vlucht arriveerde gisteravond, als vlucht AT1656. De luchtvaartmaatschappij maakte daarvoor gebruik van een ingehuurde A321 van SmartLynx Airlines.

Bezoek aan familie en vrienden in Marokko was lange tijd niet mogelijk omdat de grenzen waren gesloten vanwege de pandemie. Marokko stelde de grenzen op 15 juni dit jaar weer open voor reizigers uit het buitenland. Hierdoor is het weer mogelijk om familie te bezoeken.

Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Royal Air Maroc van start op Eindhoven Airport”

  1. […] Royal Air Maroc van start op Eindhoven Airport […]

Comments are closed.