Rosewood hotels opent in Mexico

Rosewood Hotel Mexico

Rosewood Hotels & Resorts kondigt aan haar merk uit te breiden in Mexico City. Het hotel verwacht in 2024 te openen en is gelegen in het Polcano District. Volgens de hotelketen is Rosewood Mexico City gunstig gelegen op loopafstand van culturele instellingen en de gerenommeerde luxe winkelstraten, Avenida Presidente Masaryk.

Het gebouw waarin de hotelketen hun nieuwste aanwinst exploiteert, is ontworpen door de internationale vastgoedontwikkelaar Sordo Madaleno Arquitectos uit Mexico City. Met de komst van het nieuwe gebouw wordt het al bestaande openluchtwinkelcentrum Antara uitgebreid. Naast de vele winkels, kantoren, restaurants en uitgaansgelegenheden, zal Antara vanaf 2024 beschikken over de nieuwste accommodatie van de hotelketen, Rosewood Mexico City.

“Nu we beginnen aan dit nieuwe project in Mexico City, konden we ons geen geschiktere partner indenken dan Rosewood Hotels & Resorts”, zei Javier Sordo Madaleno, Vice President van Grupo Sordo Madaleno. “We kijken ernaar uit om het onvergelijkbare aanbod van Mexico’s bruisende hoofdstad te laten zien door de Rosewood-lens en het debuut van dit hotel.”

Rosewood Mexico City bevat 133 kamers, waarvan 35 suites, en vier eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over een wellness die voor zowel hotelgasten als de lokale gemeenschap toegankelijk is en vergader- en evenementenruimtes met een totale oppervlakte van 1.270 vierkante meter. De langverwachte opening van het hotel markeert voor Rosewood Hotels & Resorts het twintigste eigendom in Noord- en Zuid-Amerika.

Lees ook: Aeromexico vanaf juli weer dagelijks met passagiers naar Schiphol
Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts