Reisdromen komen thuis tot leven!

Op 4 en 5 juni 2021 organiseert Vakantiebeurs een interactief online reisfestival, om de vakantiepret bij jou thuis te brengen. Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de ‘I ♥ Travel’ show, een interactieve online reisbeleving waarbij jij als vakantieliefhebber lekker kunt wegdromen! 

Een spectaculaire aftrap: de ‘I ♥ Travel’ show

Vrijdag 4 juni om 20:00 uur start het Vakantiebeurs Festival live vanuit SCALA in Jaarbeurs met de I ♥ Travel’ show. De presentator van de avond is niemand minder dan…Jan Versteegh! Met de muzikale ondersteuning van Gerard Ekdom, de scherpe grappen van Jörgen Raymann, de heerlijke cocktails van barman Victor (Jaja, de barman van First Dates!) en de ware smaaksensaties van chef Danny Jansen belooft het een groot spektakel te worden! Om de avond een extra zomers tintje te geven kan Rolf Sanchez natuurlijk niet ontbreken. Zet je luchtbed of strandbed vast in de woonkamer klaar en geniet. Je maakt vanaf je luchtbedje ook nog eens kans op leuke prijzen!  Kortom, dit wil je niet missen, dus maak een profiel aan en kijk gratis mee en maak kans op toffe prijzen.

Vakantiebeurs Festival: laat je informeren en inspireren

Op 5 juni kun je je online laten informeren over uiteenlopende bestemmingen en kun je de mogelijke reizen voor nu en straks ontdekken. Vakantiebeurs helpt jou, in samenwerking met meer dan 100 verschillende deelnemers, graag op reis. Bezoek de digitale stands, ga in gesprek met exposanten, bezoek sessies en laat je informeren en inspireren.

Naast een flinke dosis entertainment, informatie en voorpret, kun je als bezoeker tijdens de show en het festival meedoen aan verschillende sessies, kun je voor vragen terecht bij alle reisaanbieders en maak je kans om één van de mooie prijzen te winnen! Over 3 dagen is het al zover; heb jij al toegang tot het Vakantiebeurs Festival? Registreer je gratis hier!!!!

Lees ook ons artikel: Zon, zee & strand ♥ Portugal

Related posts

One Thought to “Reisdromen komen thuis tot leven!”

Comments are closed.