Regent Seven Seas Cruises® terug op de oceaan

Regent Seven Seas Cruises® keerde op 11 september 2021 terug op de oceaan met het nieuwe schip Seven Seas Splendor®, na een stop van bijna 18 maanden. De afvaart begon in Southampton, Engeland en voer met het verbeterde  ​​SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma van de cruisemaatschappij – dat 100% vaccinatie van zowel gasten als bemanning omvat. De reis wordt verondersteld de eerste te zijn die internationale reizigers op een Britse cruise vervoert sinds het begin van de vrijwillige operationele pauze in de gehele sector welke startte in maart 2020.

De cruisemaatschappij heeft deze gelegenheid gemarkeerd door een video te maken over de terugkeer naar het cruisen, met veel van de geliefde bemanning van Seven Seas Splendor.

Stap voorwaarts 
“Deze cruise vertegenwoordigt weer een enorme stap voorwaarts nu we terugkeren naar luxe reizen. Ik ben verheugd voor onze gasten die geduldig hebben gewacht, en voor onze bemanning en teamleden in onze wereldwijde kantoren die zo hard hebben gewerkt om tot dit moment te komen,” aldus Jason Montague, president en CEO, Regent Seven Seas Cruises. “De Regent familie is eindelijk herenigd, en we zijn verheugd om onze gasten te voorzien van de ongeëvenaarde Regent ervaring met alle inbegrepen luxe, terwijl ze de wereld opnieuw rondvaren.”

Onder leiding van kapitein Diego Michelozzi, vaart de inaugurele cruise door het Verenigd Koninkrijk met aanleghavens in Edinburgh, Schotland; Belfast, Noord-Ierland; en Liverpool, Engeland. Op 22 september keert het schip terug naar Southampton, waar het de nieuwe Horizon Cruise Terminal binnenvaart, voordat het een reis van 14 nachten maakt naar Barcelona, Spanje, met een bezoek aan Bordeaux, Frankrijk en Lissabon, Portugal, naast andere bestemmingen. Seven Seas Splendor brengt dan oktober en november door met het verkennen van de Middellandse Zee voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt voor een seizoen in het Caribisch gebied.

Toekomstige afvaarten
Het volgende schip in The World’s Most Luxurious Fleet™ dat weer in de vaart komt, is Seven Seas Explorer® op 15 oktober 2021, vanuit Triëst, Italië. Seven Seas Mariner® hervat de vaart op 18 december 2021 vanuit Miami, Florida, evenals Seven Seas Navigator® op 6 januari 2022. Seven Seas Voyager® zal ten slotte op 15 februari 2022 terugkeren vanuit Barcelona, Spanje.

Lees ook het artikel: Nederlanders kijken uit naar wintersport

Internationale luxe reizigers genieten opnieuw van een ongeëvenaarde ervaring
Luxe reizigers uit Europa, het Verenigd Koninkrijk en de VS zijn aan boord van de inaugurele afvaart van Seven Seas Splendor met een aantal trouwe Seven Seas Society-leden, waaronder Commodores – gasten die al meer dan 2.000 nachten met Regent Seven Seas Cruises hebben gevaren.

De president en CEO van Regent, Jason Montague, en de chief sales & marketing officer van de cruisemaatschappij, Andrea DeMarco, ontvingen Seven Seas Society Commodore-leden Nancy Pflager, Malcolm Myers en Margaret “Peggy” Nathan voor een feestelijk gourmet diner op 12 september in het prachtige Compass Rose-restaurant van het schip.

Margaret “Peggy” Nathan uit New York zei: “Het was zo heerlijk om de bemanning te zien na zo lang weg te zijn geweest van onze Regent-familie. Deze inaugurele cruise was een ongelooflijk speciale manier om zo’n mooi schip te ervaren.”

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma
Tijdens de vrijwillige opschorting van de afvaarten heeft Regent Seven Seas Cruises voortgebouwd op haar bestaande uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten, een robuuste en wetenschappelijk ondersteunde strategie die meerdere lagen van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma werd ontwikkeld met begeleiding van een team van volksgezondheids- en wetenschappelijke deskundigen, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

Op RSSC.com/HealthSafetyProtocols kunnen gasten en reispartners een overzicht zien van de huidige vereisten om te mogen varen – waaronder het vereiste dat alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd moeten zijn – een protocol dat volgens de cruisemaatschappij een unieke veilige en gezonde cruise-ervaring zal opleveren. Deze en andere vereisten blijven van kracht tot het moment dat de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast. Regent zal de wereldwijde gezondheidsomgeving voortdurend in de gaten houden om de veiligheid en zekerheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te beschermen.

Related posts

One Thought to “Regent Seven Seas Cruises® terug op de oceaan”

Comments are closed.