Regent Seven Seas Cruises® biedt meer landprogramma’s aan met gratis “Extended Explorations”

Amsterdam – Regent Seven Seas Cruises® biedt gasten de kans om hun luxe vakantie te verlengen met maximaal 6 nachten, in een reeks exotische bestemmingen in Afrika, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika met gratis Extended Explorations. In totaal zijn er 13 gratis pre- en post-cruise landprogramma’s, welke kunnen worden geboekt aan boord van de Seven Seas Explorer® en de Seven Seas Voyager® op 22 cruises, die tussen oktober 2021 en maart 2022 plaats vinden.
Indrukwekkende en luxe reiservaring
De vakkundig samengestelde landprogramma’s, die variëren tussen 2 en 3 nachten, laten de “must-sees” van bestemmingen zien en onthullen lokale verborgen schatten in iconische plaatsen zoals Hongkong, China; Singapore; en Sydney, Australië. Gasten kunnen bijvoorbeeld een cruise van 10 nachten aan boord van de Seven Seas Voyager, die op 19 februari 2022 vertrekt, uitbreiden met het gratis landprogramma “Authentic Buenos Aires” van 3 nachten voorafgaand aan de cruise, evenals het gratis landprogramma “A Passion for Rio” van 3 nachten na de cruise, waardoor een indrukwekkende en luxe reiservaring van 16 nachten ontstaat.Andere verrassende landprogramma’s zijn onder meer de gloednieuwe tour naar Sacred & Scenic Tokyo, die de belangrijkste boeddhistische tempels en Shinto heiligdommen in Tokyo bezoekt tijdens een viering van het spirituele erfgoed van Japan; en de “Winelands and Wildlife” tour vanuit Kaapstad, Zuid-Afrika, welke opmerkelijke avonturen belooft door een combinatie van wijnproeven en het bekijken van wilde dieren.Gasten die geen gebruik wensen te maken van één of beide gratis landprogramma’s kunnen ervoor kiezen om een korting te ontvangen die kan oplopen tot € 2.580 per suite.

Gratis Extended Explorations biedt ook verminderde aanbetalingen van 10% en is van toepassing op boekingen die gemaakt worden tussen 1 en 31 maart 2021.

Gratis Extended Explorations Toolkit
Er is een toolkit speciaal voor de gratis Extended Explorations gecreëerd om Travel Partners te helpen hun inspanningen voor dit aanbod te optimaliseren. De toolkit bevat een gids om Travel Partners te helpen experts te worden op het gebied van landprogramma’s, een flyer voor klanten en aanpasbare digitale middelen, waaronder web-banners, social  media assets en campagnebeelden. De toolkit is te vinden op rssc.com/FREE-Extended-Explorations-Tool-Kit.

“Met een enorme inhaalvraag naar de ultra-luxe cruise-ervaring twijfelen we er niet aan dat Regent gasten hun reis willen verlengen in één van de meest exotische bestemmingen ter wereld, zonder extra kosten”, aldus Graham Sadler, senior vice president en managing director, EMEA, Regent Seven Seas Cruises. “Ik moedig al onze Travel Partners ten zeerste aan om gebruik te maken van de gratis Extended Explorations toolkit om zo te profiteren van deze ongelooflijke kans.”

Voor meer informatie over Regent Seven Seas Cruises, zie ook: www.rssc.com/agent.

Related posts