Radisson Hotel Group opent eerste aparthotel in Amsterdam

De Radisson Hotel Group heeft zijn eerste appartementenhotel in Amsterdam geopend. Volgens de hotelgroep dient Radisson Hotel & Suites Amsterdan South als de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen en bezoekers die langere tijd in de Nederlandse hoofdstad willen verblijven, met een gemakkelijke toegang tot het centrale zakendistrict van de stad.

Het luxe Radisson Hotel & Suites Amsterdam South beschikt over 227 suites in acht types, variërend in grootte. “Alle suites hebben uitgebreide mogelijkheden: van een volledig uitgeruste keuken tot gratis internettoegang”, laat de hotelgroep weten. “In het hotel bevindt zich een self-service wasserette, en voor gasten met een drukke agenda bieden wij een 24/7 Grab & Go-winkel, een fitness studio en een restaurant.”

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South, dat aan de Professor W.H. Keesomlaan in Amstelveen ligt, beschikt ook over drie moderne vergaderzalen. Met gunstige vervoersverbindingen naar de Zuidas (3 km), het stadscentrum (6 km) en Schiphol (8 km), is het hotel naar eigen zeggen goed gepositioneerd om te voldoen aan de groeiende vraag naar accommodatiemogelijkheden voor langer verblijf in dit deel van de stad.

Het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South wordt geëxploiteerd door Cycas Hospitality onder een huurovereenkomst met ECHO partners. “Wij zijn hen dankbaar dat zij deel willen uitmaken van dit avontuur”, vertelt Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President, Centraal- & Oost-Europa, Rusland en Turkije bij Radisson Hotel Group. “We kijken ernaar uit om samen onze eerste gasten te verwelkomen in deze belangrijke Europese stad.”

Populaire optie
Ook Chief Operating Officer van Cycas Hospitality, Wayne Androliakos, is enthousiast over de samenwerking. “We zijn verheugd dat we ons eerste Radisson-hotel in Amsterdam, de stad van Cycas, hebben kunnen openen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze expertise op het gebied van verlengde verblijven ervoor zal zorgen dat Radisson’s eerste all-suite hotel in West-Europa een populaire optie zal maken voor mensen die de stad bezoeken.”

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts