Qatar Airways wordt officiële sponsor van de UEFA EURO 2020™

Quatar – Qatar Airways kondigt verheugd aan dat het zich bij de Union of European Football Associations (UEFA) voegt als partner van het UEFA EURO 2020™. De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat van Qatar wordt de officiële luchtvaartmaatschappij van het toernooi dat plaatsvindt van 11 juni tot 11 juli 2021.

De 16e editie van het UEFA-kampioenschap wordt het 24-landentoernooi georganiseerd in 12 gaststeden, waaronder Amsterdam, Bakoe, Bilbao, Boekarest, Boedapest, Kopenhagen, Dublin, Glasgow, Londen, München, Rome en Sint-Petersburg. De grote finale zal plaatsvinden in het Wembley Stadium in Londen op 11 juli 2021. Naar al deze gaststeden, vliegt Qatar Airways rechtstreeks of via luchtvaartpartners. Als partner van dit vierjaarlijkse voetbalfeest zal Qatar Airways prominent aanwezig zijn op alle digitale platformen en in de stadions waar de 51 wedstrijden georganiseerd worden.

Qatar Airways Group Chief Executive, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, verklaart: “Qatar Airways is verheugd om samen te werken met de UEFA om spelers, fans en officials over de hele wereld met elkaar in contact te brengen door middel van onze eersteklas service.  De kracht van sport om mensen te verbinden is ongeëvenaard, en deze samenwerking met UEFA EURO 2020™ is voor ons een uitstekende gelegenheid om getuige te zijn van het allerbeste in het Europese voetbal. Bovendien toont deze alliantie onze betrokkenheid naar Europa toe en benadrukt ze onze groeiende portefeuille van sportieve partnerships.”

De heer Guy-Laurent Epstein, Directeur Marketing  bij UEFA, voegt hieraan toe: “We zijn verheugd om Qatar Airways te verwelkomen als officiële partner van UEFA EURO 2020™. Net als sport, verbindt reizen ons. Nu meer dan ooit is de volgende zomer voor ons de ideale gelegenheid om de spanning die de competitie met zich meebrengt te vieren”.

De sponsoring van het UEFA EURO 2020™ versterkt de aanwezigheid van Qatar Airways in de sportwereld, met onder andere FIFA, CONMEBOL, Paris Saint Germain, AS Roma, Boca Juniors, FC Bayern München, K.A.S. Eupen en Al Sadd SC. De sponsoring past goed in de wereldwijde voetbalsponsoring portefeuille van de luchtvaartmaatschappij en sluit verder naadloos aan op de nationale visie van Qatar.

De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat van Qatar blijft het netwerk dat momenteel meer dan 130 bestemmingen telt, verder uitbreiden. Met meer frequenties die worden toegevoegd aan de belangrijkste hubs, biedt Qatar Airways een ongeëvenaarde connectiviteit aan de passagiers, waardoor het voor hen gemakkelijk is om hun reisdata of bestemming te wijzigen wanneer dit nodig is.

Related posts