Qantas biedt verrassingsvluchten aan

MASCOT – Qantas heeft plannen om drie speciale Boeing 737-verrassingsvluchten aan te bieden die niet alleen de vlucht omvatten, maar een hele dag vol activiteiten op een geheime bestemming. Alle bestemmingen liggen buiten de grote hoofdsteden.

Stephanie Tully, Chief Customer Officer van de Qantas Group, zegt hierover dat de verrassingsvluchten bedoeld zijn om Australiërs ‘gedenkwaardige reiservaringen’ te bezorgen en binnenlands toerisme te promoten. “Het is voor onze klanten een beetje een raadsel waar ze wel en niet binnen Australië kunnen reizen. De uitrol van vaccins brengt veel meer zekerheid en binnenlandse grensbeperkingen behoren binnenkort tot het verleden. Ondertussen zetten deze vluchten het mysterie om in iets positiefs door een unieke ervaring te creëren voor de vele mensen die graag weer gaan reizen.”

Panoramische flybys
De verrassingsvluchten van ongeveer twee uur vinden plaats vanuit Sydney, Brisbane en Melbourne naar een onbekende bestemming. Als onderdeel van het creëren van een unieke ervaring aan boord, zullen de vluchten een aantal panoramische flyby’s op lage hoogte omvatten boven belangrijke oriëntatiepunten onderweg (afhankelijk van de weersomstandigheden en luchtverkeersleiding). Ervaringen ter plaatse kunnen van alles zijn, van een cursus wijn maken in een vooraanstaande Australische wijnregio tot een gastronomische lunch met muzikaal entertainment aan de oevers van een van de tropische eilandwonderen van Australië.

Klanten krijgen vooraf aanwijzingen om ervoor te zorgen dat het uitje past bij hun interesse. Dit helpt hen ook bij het inpakken van de juiste spullen in hun handbagage.

Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts