Postillion hotels opent nieuw hotel in Den Haag

DEN HAAG – Postillion Hotels opent maandag 15 maart het Meeting Centre van 2.000 vierkante meter in HSK Offices, naast Holland Spoor in Den Haag. In januari 2022 gaat het volledige Convention Centre van ruim 6.500 vierkante met een congrescapaciteit van 1.400 personen open.

Postillion heeft de intentie om in de laatste fase hotelkamers toe te voegen aan de vestiging. Met de vestiging in Den Haag zijn er nu vestigingen in de vier grote Nederlandse steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht) en versterkt Postillion haar positie op de internationale congresmarkt.

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels, is blij en trots dat er ondanks de coronapandemie een nieuwe vestiging kan worden aangekondigd. “Den Haag profileert zich als de bestemming voor (inter)nationale meetings en congressen en staat al geruime tijd hoog op onze wishlist. Een langgekoesterde wens gaat in vervulling. Wij geloven sterk in het herstel van de MICE-industrie en blijven dan ook hard werken aan onze internationale groeiambities.”

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts