Peru genomineerd twee World Cruise Awards

Peru blijft in de spotlights van het wereldtoneel, deze keer werd het land genomineerd in twee categorieën van de World Cruise Awards. Een geweldig initiatief met als doel uitmuntendheid in de wereldwijde cruisesector te erkennen en belonen. De organisatie van de wedstrijd bevestigt dat het Zuid-Amerikaanse land dit jaar mee zal dingen in de categorieën Beste Riviercruisebestemming én Beste Cruisebestemming in Latijns- Amerika. De stemperiode van 16 weken is verlengd tot 31 augustus, doe dat door hier te klikken!

De winnaars worden per categorie bekend gemaakt tijdens de openingsceremonie van het World Cruise Awards-gala, op 24 oktober 2021. Het gala zal plaatsvinden in Dubai, de commerciële hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze uitzonderlijke onderscheidingen zijn bedoeld om groei, innovatie en het gebruik van effectieve methodes wereldwijd aan te moedigen. De World Cruise Awards is het zusterevenement van de World Travel Awards, dat momenteel haar 28e verjaardag viert.

Andere wereldwijde nominaties

Een paar dagen geleden kondigde PROMPER U aan dat www.peru.travel is genomineerd in de categorie ‘s Wereld Beste Website van een Toerismebureau in de beroemde ‘World Travel Tech Awards’. Het doel van de site is om het Latijns-Amerikaanse land en de unieke bestemmingen die het aanbiedt te promoten. Daarnaast werd het Zuid-Amerikaanse land genoemd in meerdere categorieën, waaronder Beste Aanbieder van Reistechnologie met Kunstmatige Intelligentie, Beste Website van een Luchthaven én Beste Website voor Hotelreserveringen.

De winnaars worden op 10 september bekend gemaakt in Oefa, de hoofdstad van de Republiek Basjkirostan, in Rusland. Peru heeft naast de World Cruise Awards, ook meerdere nominaties verkregen in de World Travel Awards Zuid-Amerika 2021, waar Machu Picchu aan de leiding gaat in de categorie Toonaangevende Toeristische Attractie in Zuid-Amerika. Daarnaast strijdt Peru voor de titels Beste Culinaire Bestemming in Zuid-Amerika, Beste Bestemming voor Walvisspotten én Beste Groene Bestemming.

Stem via de link op jouw winnaar: https://worldtraveltechawards.com/award/world-best-tourism-authority-website/2021

Lees ook ons artikel: Prijzen pakketreizen gestegen na versoepelingen

Related posts