Op naar Zeeland!

Tijdens corona zijn we extra alert op onze veiligheid. We nemen zoveel mogelijk de regels in acht, willen voldoende afstand bewaren en zo min mogelijk in contact komen met anderen of drukte. Gelukkig betekent dat niet dat je niet naar Zeeland op vakantie kunt, of een weekendje weg. De Zeeuwse accommodaties nemen de coronamaatregelen uiterst serieus en bieden je heerlijke én veilige opties om te overnachten in de regio. Wij geven je graag vast wat tips voor een veilig verblijf in Zeeland

Vakantiehuis

In Zeeland kun je veel vakantiehuizen vinden. Dichtbij de kust, soms zelfs op loopafstand van het strand. Of juist meer in het achterland, dichtbij steden als Middelburg, Goes of Breskens. 

Het voordeel van een vakantiehuis is natuurlijk dat je alle voorzieningen voor jezelf hebt. Veel parken bieden de mogelijkheid om eten af te halen of te bezorgen, maar je kunt uiteraard ook je lunch of diner bereiden in je, van alle gemakken voorziene, keuken.

Overnachten in je camper

Niet voor niets zijn deze huisjes op wielen zo populair! Je hebt immers alles bij de hand. Je hoeft alleen je kleren en eten nog in te pakken en klaar ben je. Reizen en overnachten in een camper is een hele veilige keuze, helemaal als je camper zelfvoorzienend is. Dan heb je dus zelfs je wc en douche ‘aan boord’. Heeft jouw camper deze luxe niet? Geen zorgen. Veel campings bieden ook de mogelijkheid tot privé sanitair aan. Check hier alle campings in Zeeland. Ps. Zeeland heeft ook hele mooie camperplaatsen!

Slaapstrandhuisjes

Wakker worden met het geluid van de zee, en ’s ochtends direct het zand onder je voeten voelen. Er komt weinig dichterbij het ultieme geluksgevoel. Slaapstrandhuisjes zijn dan ook een erg geliefde accommodatie in Zeeland. Deze huisjes mogen misschien simpel ogen, ze zijn van alle gemakken voorzien. Luxe bedden, douche, wc, keuken, verwarming. Het zal je aan niks ontbreken bij een verblijf in deze unieke accommodaties. Bekijk hier het aanbod in Zeeland!

Fietsen door de landschappen

Zuid-Beveland is bij uitstek geschikt voor fruitteelt. Tussen de dijken, welen, dorpen en heggengebieden kom je overal boomgaarden tegen. Stap op de fiets en beweeg je door deze prachtige fruitige landschappen. Het toeristenbureau in Zeeland heeft een leuke fietsroute van 50 km gepubliceerd, die het beste in het voorjaar gereden kan worden als de fruitbomen in bloei staan. Verschillende boeren verkopen hun fruit, aardappelen en andere lokale producten langs deze route. Maak een tussenstop en geniet van een gezonde snack.

Je vind de fietsroute hier!

Related posts