Op naar Groenland, IJsland en Newfoundland met de Holland America Line

Langs de oostkust van Noord-Amerika komen de zonovergoten luchten van de zomer samen met de kleurige tinten van de herfst. In 2022 zullen Holland America Line’s Zaandam en Nieuw Statendam aanwezig zijn om het meest kleurrijke spektakel van de natuur te laten zien. Boekingen voor mei 2022 tot en met oktober 2022 zijn nu open, en verleiden gasten om te ontdekken waarom een cruise naar Canada en New England uniek zijn: zowel het cruisen als de bestemmingen.

Zaandam en Nieuw Statendam bieden een reeks van zes- tot acht daagse “Canada & New England ontdekkingsreizen” aan met de typische steden van New England en Canada’s onmiskenbare Franse flair van de oude wereld. Aan boord van de Nieuw Statendam kunnen gasten ook tot 24 dagen lang op verkenning gaan naar Newfoundland, Groenland en IJsland, waar de indrukwekkende landschappen van de regio de ster van de reis zijn.

Ontdek eten, wijn en cultuur tijdens culinaire tours

Exclusieve excursies aan wal in samenwerking met FOOD & WINE Magazine laten de specialiteiten van de regio zien. Op de Canada en New England cruises kunnen gasten genieten van authentieke Poutine en lekkernijen met ahornsiroop of van de ‘farm-to-fork’ keuken in Quebec City; meevaren op een klassieke kreeftenboot en vervolgens dineren bij een Downeast Maine kreeftenbar in Bar Harbor; het beste van de Nova Scotia culinaire scene ontdekken langs de iconische waterkant promenade van Halifax; en Prince Edward Island’s vers uitgeholde oesters, kreeft sliders en mosselen van eigen bodem proeven.

Save Now, Cruise Later

Voor een beperkte tijd kunnen gasten die 2022 Canada & New England cruises boeken voor 19 april 2021, veel voordeel ontvangen, waaronder een gratis signature drankenpakket, vooraf betaalde fooien, gratis signature dinerpakket, plus gratis Wi-Fi voor suites. Canada en New England cruise-prijzen beginnen bij €1.119 per persoon, dubbele bezetting. Bedragen zijn exclusief belastingen, toeslagen en havenkosten.

Neem voor meer informatie over Holland America Line contact op met een reisadviseur of bel 0800-7245-425 of kijk op hollandamerica.com.

Related posts