Op luxe cruise met Regent Seven Seas Cruises

Na de terugkeer van Seven Seas Splendor® in september al te hebben aangekondigd, heeft Regent Seven Seas Cruises® de hervatting van het vaarschema voor de rest van ’s werelds meest luxueuze vloot bevestigd, waardoor alle vijf de schepen tegen februari 2022 weer de oceanen zullen verkennen. Kortom let’s go on luxe cruise met de Regent Seven Seas Cruises.

De cruisemaatschappij is van plan om reeds gepubliceerde routes zoveel mogelijk te behouden, beginnend met Seven Seas Explorer® op 16 oktober 2021, vanuit Venetië, Italië. Het schip neemt vijf van Seven Seas Mariner’s® gepubliceerde cruises over, waarbij Mariner een technisch droogdok binnengaat. Seven Seas Mariner hervat de cruises op 18 december 2021 vanuit Miami, Florida, net als Seven Seas Navigator® op 6 januari 2022. Seven Seas Voyager® zal tenslotte op 15 februari 2022 terugkeren vanuit Barcelona, Spanje.

Nieuwe cruisereizen Europa en Caraïben
Als onderdeel van het plan voor de terugkeer naar de cruisereizen zijn er 17 nieuwe cruises in Europa en het Caribisch gebied gecreëerd voor Seven Seas Explorer en Seven Seas Voyager. Deze kunnen worden bekeken op RSSC.com/Regent-returns, en gaan naar verwachting begin juni 2021 in de verkoop.

“We hebben zorgvuldig nagedacht over hoe, wanneer en waar de hereniging van de hele Regent-familie ons in staat zou stellen om consequent een ongeëvenaarde ervaring te leveren met alle luxe inbegrepen, alsmede uitzonderlijke bestemmingen te blijven verkennen,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. “We zijn ongelooflijk enthousiast dat alle vijf onze schepen begin 2022, het jaar van ons 30-jarig jubileum, weer terug op de oceaan zullen zijn. De meest luxe cruise ter wereld is klaar om terug te keren en onze bemanning zal vol verlangen wachten om al onze gasten weer aan boord te verwelkomen.”

In aansluiting op de aankondiging van vandaag en met het oog op de wereldwijde gezondheidssituatie heeft de cruisemaatschappij alle afvaarten geannuleerd tot aan de desbetreffende herstartdatum van elk schip. Gasten met getroffen boekingen zullen rechtstreeks of via hun reisadviseur gecontacteerd worden.

“Wij leven mee met gasten van wie wij hun langverwachte en welverdiende cruise-ervaring hebben moeten afzeggen,” vervolgde Montague. “We hopen echter dat reizigers die getroffen zijn door deze veranderingen een nieuwe reden kunnen vinden om met ons te varen op onze nieuw gecreëerde cruises in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee.”

Regent Seven Seas Cruises’ terugkeer naar luxe cruises

Nadat Seven Seas Splendor op 11 september 2021 vanuit Londen (Southampton), Engeland, aan haar eerste seizoen begint, zullen de vier overgebleven schepen van Regent vanaf oktober 2021 aan hun langverwachte terugkeer naar de oceaan beginnen.

Van ruime suites en uitgebreide gemeenschappelijke ruimtes, tot meerdere gastronomische eetgelegenheden en attente, persoonlijke service – luxe reizigers zullen binnenkort weer kunnen genieten van Unrivaled Space at Sea™ en de zorgeloze sfeer die wordt geboden door het veelzijdige SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma, inclusief 100% vaccinatie van zowel gasten als bemanning.

Seven Seas Explorer
Seven Seas Explorer verwelkomt gasten op 16 oktober 2021, varend vanuit Venetië, Italië. Het schip zal twee gepubliceerde Middellandse Zee reizen voltooien voordat ze de Atlantische Oceaan oversteekt naar Miami, Florida en, vanaf 15 november 2021, nog twee gepubliceerde afvaarten in het Caribisch gebied maakt. Het schip begint dan aan een nieuw Caribisch winterseizoen met acht nieuwe afvaarten, beginnend op 20 december 2021 met een 14-daagse Zuid-Caribische cruise. Na een trans-Atlantische oversteek komt ze op 10 april 2022 terug in Europa, waar ze nog drie nieuwe Mediterrane routes vaart, voordat ze op 14 mei aan haar gepubliceerde Europese zomerseizoen 2022 begint.

Seven Seas Mariner
Na haar technische droogdok zal Seven Seas Mariner weer gaan varen op de al eerder gepubliceerde route van 18 december 2021, van Miami, Florida naar San Francisco, Californië waar ze op 5 januari 2022 aan een epische wereldcruise zal beginnen.

Seven Seas Navigator
Seven Seas Navigator’s hervatting begint op 6 januari 2022 vanuit Miami, Florida met haar geplande 2022 Zuid-Caribische winter reizen, waaronder meerdere rondreizen beginnend en eindigend in Barbados.

Seven Seas Voyager
Seven Seas Voyager keert terug met vijf nieuwe Middellandse Zee reizen. De eerste vanuit Barcelona, Spanje op 15 februari 2022, voordat ze begint met haar geplande Europese zomerseizoen 2022 waar de Middellandse Zee en Noord-Europa worden verkend vanaf 15 april 2022.

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma
Tijdens de vrijwillige opschorting van haar luxe cruise heeft Regent Seven Seas Cruises voortgebouwd op bestaande gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten, een krachtige en wetenschappelijk onderbouwde strategie die meerdere niveaus van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma is ontwikkeld met begeleiding van een team van deskundigen op het gebied van volksgezondheid en wetenschap, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

Vereisten om te varen
Op RSSC.com/HealthSafetyProtocols kunnen gasten en reispartners een overzicht zien van de huidige vereisten om mee te varen – zoals dat alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd moeten zijn – die volgens de cruisemaatschappij voor een unieke veilige en gezonde cruise-ervaring zullen zorgen. De cruisemaatschappij heeft bevestigd dat deze en andere vereisten van kracht zullen blijven tot een moment waarop de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast en dat Regent de wereldwijde gezondheidsomgeving voortdurend in de gaten zal houden om de veiligheid en zekerheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te beschermen. Specifieke vereisten om te varen zullen dichter bij het tijdstip van vertrek rechtstreeks aan de gasten worden meegedeeld.

Over de SailSAFE Global Health and Wellness Council
De SailSAFE Global Health and Wellness Council is opgericht door Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. om deskundig advies te geven over de uitvoering, naleving en voortdurende verbetering van het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma van de holding. De adviesraad zal het werk van het Healthy Sail Panel aanvullen en voortdurend manieren evalueren en identificeren om de gezondheids- en veiligheidsnormen te verbeteren na de hervatting van cruisereizen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste beschikbare technologieën en informatie. De adviesraad is multifunctioneel, divers en zeer ervaren, en bestaat uit zes deskundigen die op hun gebied toonaangevend zijn en wordt geleid door de voorzitter van de raad, Dr. Scott Gottlieb, voormalig commissaris van de U.S. Food and Drug Administration. Uw luxe cruise is dus niet alleen een geweldige ervaring maar ook voorzien van veiligheid en comfort.

Lees ook ons artikel: Zuid-Zweden kijkt vooruit, kijk je mee?

Related posts

One Thought to “Op luxe cruise met Regent Seven Seas Cruises”

Comments are closed.