Oostenrijkse Oasis resorts heropend

heropening

De vorig jaar nieuw geopende resorts in Oostenrijk van Oasis Premium Resorts zijn na de wintersluiting vanwege de coronacrisis inmiddels weer heropend. Speciaal voor skiliefhebbers die de bergen hebben gemist tipt Oasis activiteiten die gegarandeerd het wintersportgevoel doen herleven. Skiliefhebbers die de bergen missen, gaan deze zomer op herhaling tijdens een verblijf in een van de luxe mountainresorts van Oasis. In Tirol en met dezelfde zon en gezonde berglucht maar andere activiteiten, zoals:

Tóch naar de sneeuw
De 2962 meter hoge Zugspitze geeft niet alleen een prachtig uitzicht over de alpen, op de gletsjer sta je toch nog in de Oostenrijkse sneeuw dit jaar. Mocht de sneeuw niet helemaal voor jou zijn, dan kun je ook hiken. Een pittige wandeling over kronkelige bospadjes, langs bergkloven en onder kleine watervallen door. Met een stevige lunch in een berghut tussendoor.

Bezoek Garmisch-Partenkirchen
Bekend van het skischansspringen en op weg naar de wintersport vast vaak gepasseerd, nu hét moment om zowel de Bavarische sfeer als de pure lucht in het dorp op te snuiven. Dé uitvalsbasis voor deze activiteiten is PURE Resort Ehrwald, in het sfeervolle centrum van Ehrwald gelegen, inclusief wellnessfaciliteiten voor heerlijk ontspannen na een actieve dag in de bergen. Het andere Oasis resort in Oostenrijk is Princess Bergfrieden in Seefeld, eveneens met wellness en spa, én pal aan de golfbaan gelegen. Ook in de zomer is dit een sportief paradijs:

Golfen op 1200 meter
In de Olympiaregion Seefeld is golfen een bergsport.  Sla af met panoramisch uitzicht en geniet na afloop van een drankje op het zonneterras van het Golf-in restaurant. 

Alpinisme voor beginners en gevorderden
De doorgewinterde alpinist heeft hier keus uit 5.000 alpine klimroutes. Niet zo ervaren? Ga met het hele gezin onder professionele begeleiding naar een klim- en avonturenpark.

Neem een ijsbad
Dé nieuwe gezondheidstrend en waar beter dan in het heldere smeltwater van een van de bergmeren rondom Seefeld. Bergmeer Längsee heeft een unieke locatie midden in het bos.

Meer informatie op www.oasisresorts.com
Lees ook ons artikel: KLM holidays is gelanceerd

Related posts

One Thought to “Oostenrijkse Oasis resorts heropend”

Comments are closed.