Oostenrijk heft landelijke lockdown op

Oostenrijk heeft een harde maar doeltreffende maatregel genomen met de 20-dagen lockdown. Het aantal infecties was aanzienlijk verminderd. Dit betekent dat de landelijke lockdown zoals beloofd op 12/12/2021 kan eindigen.

Regionale verschillen

Bij de geleidelijke openingen wordt rekening gehouden met de regionaal uiteenlopende situatie. Toeristische reizen vóór Kerstmis zijn in sommige federale staten dus vroeger mogelijk dan in andere. Deze voorschriften zijn zorgvuldig en weloverwogen vastgesteld. Gasten en onze internationale partners kunnen zich daar nu op instellen. Met het plan voor een geleidelijke openstelling, de duidelijke veiligheidsregels en vooral met het hoge verantwoordelijkheidsgevoel van onze gastheren en gastvrouwen gaan we nu het winterseizoen in. Vanuit het huidige perspectief gaan wij ervan uit dat vanaf 20/12/2021 in heel Oostenrijk toeristenverkeer mogelijk zal zijn en er geen lockdown meer zal verschijnen.

Lees ook het artikel: Vier de feestdagen rondom de wereld

Sportief, alpien, gezinsvriendelijk en vol ontdekkingen – zo presenteren zich de drie Oostenrijkse regio’s in Vorarlberg, die zich als een ster rond de alpenstad Bludenz vormen. Het gaat om Brandnertal, het biosferenpark Großes Walsertal en het Klostertal.

In ieder dal, het hele jaar door zullen gastheren jullie met open armen ontvangen om een onbezorgde vakantie te beleven. Van gezellige vakantiewoningen tot 4-sterrenhotels, of een traditioneel gasthuis of vakantie oude boerderij. Voor iedere categorie is er voldoende aanbod. Talrijke restaurants, hutten en alpen verwennen de fijnproevers. Specialiteiten van de bergboerderijen zijn te proeven tijdens talrijke culinaire events. Of neem ze als ontbijt mee naar huis. Klik hier voor het hele artikel.

Bron: verkeersbureaus.info

Related posts