Ontvang een gratis Expo 2020-dagpas bij Emirates

Emirates, de Premier Partner & Official Airline van Expo 2020 Dubai, introduceert een exclusief aanbod waarmee reizigers de kans krijgen de World Expo te ervaren. Passagiers van Emirates die Dubai bezoeken of via Dubai reizen tijdens het langverwachte evenement komen in aanmerking voor een gratis Emirates Expo 2020-dagpas voor elk vliegticket dat geboekt is bij de luchtvaartmaatschappij. Er is nog nooit een beter moment geweest om de bruisende metropool te bezoeken dan nu. Naast het feit dat tijdens Expo 2020 de hele wereld op een plek samenkomt, profiteren bezoekers ook van allerlei activiteiten en speciale aanbiedingen om het gouden jubileum van de VAE te vieren.

Speciaal aanbod

De speciale aanbieding is geldig op alle retourtickets met een vlucht naar of via Dubai, voor reisdata tussen 1 oktober 2021 en 31 maart 2022.* De aanbieding is van toepassing op zowel Emirates First, Business en Economy Class tickets als flydubai tickets die geboekt zijn via Emirates. Voor passagiers die doorreizen naar een willekeurige bestemming binnen het wereldwijde netwerk van Emirates is er de voorwaarde dat de connectietijd in Dubai minimaal zes uur is. Daarnaast hebben passagiers met een enkele reis vanaf een vertrekpunt buiten de VAE recht op de gratis Expo Day Pass als zij reizen naar of via Dubai en voldoen aan de minimum stopover tijd. Ook passagiers die binnenkort op reis gaan en al in de VAE zijn komen in aanmerking voor een gratis Expo dagpas, mits ze binnen de periode van zes maanden waarin Expo 2020 plaatsvindt weer terugvliegen naar Dubai.

Om de deal nog aantrekkelijker te maken, geldt de speciale aanbieding voor alle tarieven, inclusief Special, Saver, Flex en Flex Plus. Meer informatie over deze promotie is te vinden op de speciale actiepagina. Als Premier Partner & Official Airline van Expo 2020 Dubai, lanceert Emirates binnenkort ook verschillende Expo pakketten. Hiermee laat de luchtvaartmaatschappij passagiers van over de hele wereld meegenieten met het 182 dagen durende evenement en ervaren zij wat Dubai als gaststad te bieden heeft.  

Expo 2020 Dubai

Expo 2020 Dubai wordt de eerste wereldtentoonstelling die ooit in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië (MEASA) is gehouden. Met het thema “Connecting Minds, Creating the Future” wil Expo 2020 mensen inspireren door de beste voorbeelden met betrekking tot innovatie en samenwerkingen uit de hele wereld te tonen op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit en kansen. 

Het spectaculaire zes maanden durende programma staat bol van ervaringen voor alle leeftijden en interesses, waaronder verschillende themaweken, entertainment en edutainment. Kunst- en cultuurliefhebbers, fijnproevers en technologiefanaten genieten tegelijkertijd van tentoonstellingen, workshops, optredens, live shows en nog veel meer. Liefhebbers van architectuur worden tijdens Expo 2020 omringd door inspirerende ontwerpen. Bezoekers kunnen zowel hun nationale paviljoen als de 190 andere landenpaviljoens binnentreden om zo andere culturen en verschillende inzichten te ervaren. Ook de verschillende thema en speciale paviljoens zijn een bezoekje waard, hier vangen geïnteresseerden een glimp op van de toekomst en de innovaties die een verschil maken in de wereld van morgen.

Lees ook het artikel: Qatar Airways start de nieuwe routes naar Afrika

Emirates paviljoen  

Liefhebbers van reizen en luchtvaart kunnen een bezoek brengen aan het speciale Emirates paviljoen om de toekomst van de commerciële luchtvaart te ervaren in het honderdjarig bestaan van de VAE in 2071. In het midden van dit must see paviljoen kunnen bezoekers meeslepende ervaringen die een blik werpen op de toekomst van het ontwerp van vliegtuigcabines, en hoe de vliegervaring opnieuw wordt gedefinieerd, verwachten. Daarnaast zijn er ook lichtgewicht materialen en technologieën aanwezig die de vliegprestaties en het brandstofverbruik verbeteren voor een duurzame toekomst. Bezoekers mogen ook zeker de kans niet missen om een vliegtuig te ontwerpen en interactieve tentoonstellingen te bekijken die de beginselen van het vliegen introduceren.

Nederland paviljoen

Ook Nederland is aanwezig tijdens Expo 2020. Als participant richt Nederland zich op duurzame oplossingen ontwikkeld door middel van out-of-the-box creativiteit. Bezoekers betreden hier een unieke miniatuurwereld met eigen klimaatsysteem, waarin water, energie en eten wordt geoogst door middel van moderne innovaties waaronder een cone-shaped vertical farm. 

Gezondheid en welzijn

Met de gezondheid en het welzijn van de passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïntroduceerd en de digitale verificatiemogelijkheden uitgebreid om de reizigers deze zomer nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Reisgarantie 

Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

Mile per Minuut

Reizigers verdienen ook 1 Skywards Mile voor elke minuut die ze besteden in Dubai tussen 1 oktober 2021 en 31 maart 2022. Bestaande en nieuwe Emirates Skywards members die zich voor 31 maart 2022 aanmelden voor het programma, kunnen gebruikmaken van de aanbieding en tot wel 5.000 Miles sparen. De aanbieding is van toepassing op alle Emirates vliegtickets die zijn gekocht tussen 1 augustus 2021 en 31 maart 2022, voor reizen tijdens Expo 2020 Dubai. 

Over Emirates

Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 158 bestemmingen in 84 landen op zes continenten, waaronder 15 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 271 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com 

*Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Related posts

One Thought to “Ontvang een gratis Expo 2020-dagpas bij Emirates”

Comments are closed.