Ontdekt de nieuwe standaard voor wellness op Seabourn expeditieschepen

SEATTLE – Ontdek vandaag de Seabourn, het ultra-luxe resort op zee. Het is de nieuwe standaard voor wellness, verwennerij en ontspanning. Zie hier de laatste beelden van de Spa & Wellness aan boord van de nieuwe ultra-luxe speciaal gebouwde expeditieschepen van de vloot. In een geheel eigen ruimte op dek 7, zit het door Adam. D. Tihany ontworpen Spa & Wellness met vele mogelijkheden voor gasten om hun expeditie te verrijken met fysiek, sociaal, ecologisch en spiritueel welzijn via het Mindful Living Programma: Spa & Wellness met Dr. Andrew Weil.

Spa & Wellness is absoluut een uitstekende ruimte voor onze gasten om het gevoel van wellness te omarmen in het midden van avonturen op expedities naar de wonderen van de wereld op onze expeditieschepen,” aldus Josh Leibowitz, president van Seabourn. “In het afgelopen jaar is wellness steeds belangrijker geworden in het persoonlijke leven van veel mensen, en ons hoog opgeleid personeel zal zich toewijden op het aanbieden van een uitgebreide reeks van mind en lichaam-programma’s. Daarnaast hebben we verjongende behandelingen ontwikkeld in samenwerking met Dr. Weil om ervoor te zorgen dat reizigers kunnen ontspannen, zich weer kunnen reconnecten en opladen tijdens hun verblijf aan boord.

Alternate text

Tihany heeft het design van het interieur en exterieur van de gastenruimtes zo ontworpen, dat de Spa & Wellness tegelijkertijd elegant, sereen en uitnodigend oogt. De ruimte van 343 vierkante meter laat het concept van een modern ‘zwevend bos’ zien, met details zoals een op bomen geïnspireerde kunstschildering, een licht hout-en-brons materialen samenstelling en levendige houten elementen om de gasten naar de receptie te leiden. Opvallende vloeren van natuursteen worden gecombineerd met zachte salie- en oranje accenten in de spa, terwijl de takken van het ‘zwevende bos’ zich als delicate vingers verspreiden naar vier rustgevende behandelkamers, elk ingericht met neutrale wandbekleding, licht hout en bronzen accenten.

Tihany’s ontwerp wordt voortgezet in de yoga- en fitnessruimtes van de spa, die beide een wand van ramen hebben zodat gasten kunnen genieten van uitzicht van de vloer tot het plafond op de schitterende zee en de kustpanorama’s die buiten voorbij komen. De sauna van de spa zal ook ramen hebben van vloer tot plafond, een nieuw ontwerp voor Seabourn en uniek voor de expeditieschepen.

Een belangrijk onderdeel van de Spa & Wellness ervaring aan boord zal het populaire Mindful Living Programma zijn, ontwikkeld door Dr. Andrew Weil en momenteel beschikbaar op de gehele Seabourn vloot. Geleid door een speciaal opgeleide Mindful Living Coach, zal het programma een holistische geest-en-lichaam benadering van welzijn aanbieden, met gratis yoga en geleide meditatie sessies, evenals verhelderende seminars over onderwerpen variërend van integratieve geneeskunde tot voeding, pijnbestrijding tot creatief ouder worden, en nog veel meer.

Bekwame therapeuten zullen gezichts- en lichaamsmassages aanbieden, evenals detox-, reinigings- en wikkelbehandelingen. Het fitnesscentrum in het kuuroord zal uitgerust zijn met een reeks cardio- en krachttoestellen en een fitnessdirecteur die ter plekke evaluaties uitvoert en gasten traint in verschillende fitnesstrajecten. Een full-service salon zal ook deel uitmaken van de voorzieningen, met haarstyling, gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures voor vrouwen en mannen.

De tewaterlating van de Seabourn Venture is gepland in december 2021, en het tweede nog te benoemen zusterschip zal in 2022 te water gelaten worden. Seabourn Venture zal een serie van 10 tot 14 dagen Norwegian Winter afvaarten maken gedurende haar debuutseizoen wat tussen December 2021 en april 2022 plaats vindt. De routes, tarieven en meer informatie vindt u hier.

Alternate text

Beide schepen worden ontworpen en gebouwd voor uiteenlopende omgevingen en volgens de normen van de PC6 Polar Class. Ze zullen een overvloed aan moderne voorzieningen en technologie bevatten die de wereldwijde inzet en mogelijkheden van de schepen zullen vergroten. Een nieuw en opmerkelijk element zijn twee speciaal gebouwde onderzeeërs aan boord, die een onvergetelijk zicht bieden op de wereld onder het oppervlak van de oceaan. De schepen zullen ook ontworpen worden om expeditie-kajaks en 24 Zodiacs aan boord te hebben, die plaats bieden aan alle gasten tegelijk aan boord, wat zal zorgen voor een echt meeslepende ervaring. Beide expeditieschepen zullen bemanning aan boord hebben die bestaat uit uitstekende en bereisde expeditieteams die zijn samengesteld met hoog aangeschreven wildernis experts, wetenschappers, historici en natuurkenners. Deze fascinerende, ervaren experts maken ook deel uit van het Seabourn Conversations programma, dat diepgaande inzichten verschaft in de geschiedenis, ecologie en cultuur van de plaatsen die de gasten bezoeken. Elk schip zal 132 luxueuze suites met zeezicht en gemeubileerde prive veranda’s.

Meer details over de gemeenschappelijke ruimtes en suites op de nieuwe expeditieschepen zullen in de komende maanden bekend worden gemaakt. Een selectie van afbeeldingen is hier beschikbaar om te downloaden.

Seabourn vertegenwoordigt het ultieme ultra-luxe reizen. Onze all-inclusive boetiekschepen bieden all-suite accommodatie met zeezicht; bekroonde keuken; gratis premium sterke drank en heerlijke wijnen die te allen tijde beschikbaar zijn; gerenommeerde service geleverd door een toonaangevende bemanning; een ontspannen, gezellige sfeer waarin gasten zich thuis voelen; een solide fundament in expeditiereizen via het Ventures by Seabourn-programma en twee nieuwe ultra-luxe speciaal gebouwde expeditieschepen die in 2021 en 2022 in de vaart worden genomen. Seabourn neemt reizigers mee naar elk continent ter wereld en doet meer dan 400 havens aan, waaronder havens van niet te missen grote steden en minder bekende pittoreske havens. De maatschappij is ook de officiële cruisepartner van UNESCO Werelderfgoed.

Gasten van Seabourn ervaren extraordinary aanbiedingen en programma’s, waaronder partnerschappen met toonaangevende sprekers, restaurants, persoonlijke gezondheid en welzijn en entertainers.

Related posts