Oasis Parcs verandert naam in Oasis Premium Resorts

Het premium merk Oasis Parcs gaat verder onder de naam Oasis Premium Resorts. De nieuwe naam sluit beter aan bij het portfolio van uitsluitend luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten.

De exploitant van luxe vakantieresorts beheert momenteel zeven resorts in Nederland, Curaçao, Oostenrijk en Frankrijk. Binnenkort opent een achtste op het Caribische eiland St. Eustatius. Alle resorts kenmerken zich door privacy, comfort en luxe in een natuurrijke omgeving.

“Ons aanbod bestaat uit luxe vakantiewoningen met hotelfaciliteiten. Onze ambitie is marktleider te worden in het luxe segment met relatief kleinschalige resorts. De rebranding naar Oasis Premium Resorts (www.oasisresorts.com) is een daarbij passende en belangrijke stap”, zegt Egon Kramer, Commercieel Directeur. “Synchroon aan de toegenomen vraag naar luxe vakantiewoningen bij de consument is de interesse aan de investeerderskant groot. Hierdoor zijn wij in staat de komende jaren fors uit te breiden.”

Oasis Premium Resorts verwacht nog dit jaar zeker vier nieuwe resorts aan te kondigen en zet in op een groei van vijf nieuwe resorts per jaar. In navolging van het succes van Oasis Punt-West, het luxe Hotel & Beach Resort in Ouddorp, wordt hierbij vooral gekeken naar Nederland, Duitsland en Frankrijk. Verder is Zuid-Europa een belangrijk nieuw focusgebied. De uitbreidingen bestaan zowel uit overnames als in eigen beheer ontwikkelde resorts, zoals het zeer duurzame en grotendeels zelfvoorzienende Golden Rock Resort op St. Eustatius dat nog voor de zomer de deuren opent.

Related posts