Nog tot zeker 31/12 geen vluchten naar Marokko

De Marokkaanse overheid heeft het algemene vliegverbod verlengd tot 31 december. Dat betekent dat er tot die tijd geen passagiers vluchten naar Marokko mogelijk zijn. Wie nog plannen had om rond de kerstdagen naar Marokko te gaan, al dan niet via België, ziet daardoor de laatste hoop vervliegen.

Marokko besloot eind november om een algemeen vliegverbod in te stellen voor passagiers vluchten uit het buitenland, uit angst voor de nieuwe omikronvariant van het coronavirus. Dat verbod zou eigenlijk vandaag – maandag 13 december – komen te vervallen. Het is niet uitgesloten dat het na 31 december nog verder verlengd wordt.

Lees ook het artikel: Nederlandse franchise Europcar verder als Avis

Al in oktober – nog vóór de ontdekking van de nieuwe omikronvariant – werd er voor een paar landen een vliegverbod ingesteld, waaronder Nederland, vanwege het hoge aantal coronabesmettingen in die landen. Veel Nederlanders besloten daarna om vanuit België naar Marokko te vliegen, maar dat is sinds eind november ook niet meer mogelijk.

Goede inspiratie voor het nieuwe jaar is om een wellness tripje te maken naar Marokko. Dankzij de geografische ligging en het klimaat is Marokko een land waar de voordelen van water in het licht samenkomen in wellness, SPA, thalassotherapie, balneotherapie en thermalisme. Ontspanning en lichaamsverzorging wachten op je! Komt tot rust en laad je batterijen weer helemaal op, om zo veel vol goede energie het terug te keren naar je dagelijkse leven. Klik hier voor het hele artikel.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts