Nieuwe duurzame reisaccommodatie in de Maasai Mara

Nairobi – De toonaangevende natuurbeschermingsorganisatie Great Plains is verheugd om deze zomer nieuwe sensationele safari-accommodatie in twee verschillende kampen aan te kondigen. Het gloednieuwe Mara Toto Camp, dat perfect geschikt is voor gezinnen en intieme groepen die samen reizen, opent zijn deuren voor gasten op 25 mei 2021.

Mara Toto Camp, wat ‘baby’ betekent in het Swahili, ligt op 2 km afstand van grote zus Mara Plains Camp, dat ook op 1 juni 2021 weer open gaat, na een volledige renovatie van het kamp, ​​inclusief de introductie van een prachtige nieuwe privé-bruidssuite. De langverwachte Mara Jahazi Suite is gepland om tegelijkertijd in Mara Plains Camp te openen. De villa voor exclusief gebruik omvat een privé-gamedrive-voertuig, gids, butler en chef-kok. Het is ideaal voor groepen en reizen van meerdere generaties die op zoek zijn naar een uitzonderlijke privésafari-ervaring.

Het nieuwe Mara Toto Camp, gelegen langs de oevers van de Ntiakitiak-rivier op de grens van het Maasai Mara-reservaat, is verborgen in het bos en biedt gasten privacy en prachtige mogelijkheden om wild te bekijken met toegang tot zowel het Maasai Mara-reservaat als het aangrenzende Mara North Private Conservancy . Het intieme Mara Toto Camp biedt plaats aan maximaal 8 gasten en is perfect geschikt om exclusief te worden verhuurd aan intieme groepen, stellen en gezinnen met kinderen van 6 jaar en ouder. Ontworpen door Beverly Joubert, zal het nieuwe kamp bogen op rustige blauwgekleurde interieurs met leer en canvas accenten die op harmonieuze wijze een gevoel van comfort en avontuur combineren. Mara Toto Camp zal bestaan ​​uit vier canvas tenten met ruime koperen baden, een gemeenschappelijke ontspanningsruimte en eetgelegenheden binnen en buiten. Mara Toto Camp, geopend op 25 mei 2021 aan het begin van het droge seizoen van Kenia, zal een uitstekende uitvalsbasis zijn voor beginnende Big Cat-fotografen met luipaarden, leeuwen en meer dieren in het wild die regelmatig door het kamp trekken.

Mara Plains Camp – Bruidssuite
Mara Plains Camp, gelegen in het Olare Motorogi Conservancy, een van de meest iconische natuurbestemmingen ter wereld met ongeëvenaarde toegang tot meer dan 100.000 hectare exclusief land en toegang tot het 375.000 Maasai Mara-reservaat, zal Mara Plains Camp heropenen voor gasten op op 1 juni 2021 na een volledige renovatie van het kamp. Stroomopwaarts gelegen van het kleine zusje Mara Toto Camp, is het opgefriste Mara Plains-kamp volledig verhoogd op hoge dekken en biedt het koppels nu een gloednieuwe bruidssuite op een schiereiland. De nieuwe bruidssuite is alleen toegankelijk via een hangbrug en biedt stellen hun eigen oase van exclusiviteit en privacy. Ontworpen door de CEO en mede-oprichter van Great Plains Dereck Joubert, zal de nieuwe bruidssuite op Mara Plains grote houten Swahili-deuren hebben, een eerbetoon aan de essentie van Oost-Afrika. Het ruime open ontwerp en de inrichting van de bruidssuite, ontworpen door Beverly Joubert, zal een koloniale invloed hebben met houten vloeren, grote antieke koperen kroonluchters van de originele Zuid-Afrikaanse Blue Train, rood getinte interieurs en mooie koperen meubels, die een elegante maar toch comfortabele sfeer die de overvloedige omringende wildernis aanvult.

Mara Plains Camp – Jahazi Suite
Mara Plains introduceert ook de langverwachte Mara Plains Jahazi Suite, een indrukwekkende nieuwe privévilla met 2 slaapkamers, die in juni 2021 op hetzelfde moment als Mara Plains wordt geopend. rood gekleurd interieur, de ruime, open exclusieve villaresidentie bestaat uit een suite met twee slaapkamers (die plaats biedt aan maximaal 4 volwassen gasten of een gezin van 5 personen bestaande uit 2 volwassenen en 3 kinderen) een gedeelde lounge en eetkamer inclusief de diensten van een privé-game drive-voertuig, gids en chef-kok. Deze uitzonderlijke villaresidentie voor exclusief gebruik is speciaal gemaakt voor gasten die op zoek zijn naar een persoonlijke 5-sterren safari-ervaring die is afgestemd op hun eigen voorkeuren.

Related posts

One Thought to “Nieuwe duurzame reisaccommodatie in de Maasai Mara”

  1. […] Lees ook het artikel: Nieuwe duurzame reisaccommodatie in de Maasai Mara […]

Comments are closed.