Nieuw Qatar Airways exclusieve WK reis pakketten

Qatar Airways Holidays lanceert in samenwerking met Discover Qatar binnenkort unieke FIFA World Cup Qatar 2022™ reis pakketten voor Privilege Club leden. Dit exclusieve aanbod zal beschikbaar zijn voor alle Privilege Club leden en geeft fans een onvergetelijke ervaring met de best mogelijke combinatie van voetbal en reizen.

Als het officiële frequent flyer programma van de FIFA World Cup Qatar 2022™, biedt Privilege Club leden een reeks exclusieve aanbiedingen en voordelen speciaal voor het kampioenschap. Zij krijgen voorrang tot de unieke reispakketten en dit 14 dagen voor de lancering van de verkoop aan nieuwe leden die zich pas na de lancering aanmelden voor het loyaliteitsprogramma. Om ervoor te zorgen dat fans als eerste toegang hebben tot de tickets voor deze once-in-a-lifetime ervaring van de langverwachte FIFA World Cup Qatar 2022™, kunnen reizigers gratis lid worden van het programma door een bezoek te brengen aan qatarairways.com/fifaearlyaccess.

De langverwachte FIFA World Cup Qatar 2022™ reis pakketten zijn inclusief wedstrijdtickets afhankelijk van het gekozen pakkettype, gekoppeld aan een selectie van verschillende mogelijke accommodaties en internationale retourvluchten aan boord van de bekroonde luchtvaartmaatschappij. Er zijn zeven verschillende pakketten waaruit de fans kunnen kiezen. Meerdere pakketten kunnen gecombineerd worden, zo kunnen fans in totaal tot zeven wedstrijden bijwonen.

Terwijl de kwalificaties voor de FIFA World Cup over de hele wereld plaatsvinden, kunnen Privilege Club leden een breed aanbod aan pakketten boeken om de wedstrijden van hun favoriete nationale teams bij te wonen. Deze exclusieve pakketten kunnen worden aangeschaft voordat de kwalificatietoernooien zijn afgerond. In het geval een geselecteerd team zich niet kwalificeert voor het kampioenschap, kunnen fans hun pakketboeking wijzigen om de wedstrijd van een ander team bij te wonen, of een volledige terugbetaling krijgen.

Lees ook het artikel: De Big 5 Bike Challenge in Saalbach-Hinterglemm

Qatar Airways Group Chief Executive, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, verklaart: “Alles is zo goed als klaar voor het grootste voetbaltoernooi ter wereld. We kijken er vol verwachting naar uit om onze rol te spelen in het leveren van een onvergetelijke FIFA World Cup Qatar 2022™. Qatar Airways Holidays heeft in samenwerking met Discover Qatar unieke en gepersonaliseerde pakketten samengesteld die de fans niet zullen willen missen.  Wees gerust, we staan klaar om alle fans en leden die met ons reizen de beste service te bieden, van begin tot eind, met dank aan de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld.”

Qatar Airways Holidays is door de FIFA officieel aangewezen als erkende touroperator voor de distributie van pakketten inclusief tickets voor FIFA World Cup Qatar 2022™. Pakketten zullen beschikbaar zijn op een first-come, first-served basis. Fans zullen de mogelijkheid hebben om hun favoriete team te kiezen, zodat ze gegarandeerd een plaats hebben om hun wedstrijden bij te wonen gedurende het hele toernooi en de kans krijgen om te genieten van de beste Qatari gastvrijheid voor een volledige ervaring. Voor meer informatie over het boeken van een arrangement voor het grootste sportevenement ter wereld, ga naar qatarairways.com/fifa2022.
 
De pakketten zullen in een eerste instantie gelanceerd worden  voor de volgende landen: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Australië, Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, India, Indonesië, Ierland, Italië, Japan, Maleisië, Nieuw-Zeeland, de Filipijnen, Polen, Roemenië, Spanje, Zweden en Thailand.

De luchtvaartmaatschappij sponsort de FIFA Arab Cup 2021™, die later dit jaar in Qatar plaatsvindt, en heeft onlangs de Concacaf Gold Cup 2021 en de UEFA Euro 2020™ gesponsord. Qatar Airways heeft een uitgebreide portfolio van wereldwijde sportpartners, waaronder voetbalinstanties zoals FIFA en CONMEBOL. Als de officiële FIFA-partner heeft Qatar Airways mega-evenementen gesponsord, waaronder de 2019 en 2020 edities van de FIFA Club World Cup™. Qatar Airways sponsort ook enkele van de grootste voetbalclubs ter wereld, waaronder Al Sadd SC, Boca Juniors, FC Bayern München, K.A.S. Eupen, en Paris Saint-Germain.

Privilege Club opent een wereld van unieke mogelijkheden en exclusieve reisvoordelen, zoals onbeperkte loungetoegang, gratis extra toegestane bagage, prioriteit bij het inchecken, bonuspunten en nog veel meer. Vorig jaar bleef Privilege Club investeren in het herdefiniëren van het programma, waaronder het aantal Qmiles dat nodig is om bonus vluchten te boeken tot 49 procent te verlagen. Ook het Qmiles-beleid werd herzien, zodat het saldo 36 maanden geldig is wanneer een lid Qmiles verdient of uitgeeft.

Related posts

One Thought to “Nieuw Qatar Airways exclusieve WK reis pakketten”

Comments are closed.