New York vanaf 179 euro met PLAY Airlines

IJslands nieuwste lowcost maatschappij, PLAY Airlines, kondigde eerder deze maand aan dat ze vanaf eind oktober het hele jaar door en dagelijks vliegen naar steden in Noord-Amerika, zoals New York, via Reykjavik. Nu vieren ze de 2e verjaardag van de allereerste vlucht  met scherpe aanbiedingen.

PLAY Airlines viert 2e verjaardag eerste vlucht
PLAY Airlines viert 24 juni de tweede verjaardag van hun allereerste PLAY-vlucht (Reykjavik – Londen Stansted). En wie jarig is, trakteert, daarom biedt PLAY Airlines nu een voordelige deal aan op vluchten vanaf Amsterdam. Vanaf slechts 179 euro vlieg je met PLAY Airlines naar New York, Boston, Washington DC of Baltimore.

Lees ook het artikel: Verrassende dagtrips vanuit Valencia

Deze vluchten kun je boeken van 20 juni tot 4 juli 2023. De aanbieding is geldig op vluchten die plaatsvinden tussen 5 september en 18 oktober en van 31 oktober tot 13 december 2023, afhankelijk van beschikbaarheid. Het aanbod is exclusief alle verplichte belastingen, toeslagen en transportkosten. Beperkingen en bagagekosten zijn van toepassing. Aarzel niet, even shoppen in New York is nog nooit zo goedkoop geweest! Voor meer informatie en het vinden van de beste deal: flyplay.com

PLAY is een low-cost carrier uit IJsland die vluchten uitvoert tussen Europa en Noord-Amerika. Opgericht in Reykjavík in 2019, exploiteert het bedrijf een vloot van Airbus A321NEO en A320NEO toestellen en biedt gestroomlijnde, no-nonsense service onder het motto: “pay less, PLAY more”. Veiligheid komt voor PLAY op de eerste plaats. On-time prestaties, eenvoud, geluk en lage prijzen zijn andere kernprincipes van de luchtvaartmaatschappij. Zie voor meer informatie: www.flyplay.com.

Related posts

One Thought to “New York vanaf 179 euro met PLAY Airlines”

Comments are closed.