Inchecken via app nu mogelijk bij Wyndham Hotels

Gasten van Wyndham Hotels & Resorts kunnen sinds kort in bijna 6.000 hotels via een mobiele app in- en uitchecken in Noord-Amerika. Deze nieuwe functie is recent geïntroduceerd en moet het verblijf van de gasten makkelijker maken.

“Dit is een cruciaal moment voor Wyndham en onze vernieuwde mobiele app, op een kritiek moment te midden van de pandemie”, zegt Jessica Davidson, senior vice president, Digital, Wyndham Hotels & Resorts. “De reizigers van tegenwoordig verwachten gestroomlijnde ervaringen met weinig contact en zijn op zoek naar gevestigde merken die kunnen presteren. Met deze app geven we onze gasten nog een reden om rechtstreeks bij Wyndham te boeken.”

Lees ook het artikel: Schiphol-baas optimistisch over 2021

Wyndham kondigde eind september de mobiele app aan en heeft sinds de lancering een aanzienlijke groei in downloads en betrokkenheid gezien. Naast mobiel inchecken en uitchecken, biedt de app innovatieve in-stay-functies, best-in-class design, gepersonaliseerde ervaringen, Wyndham Rewards accountbeheer, gamification en meer. Gebruikers kunnen ook profiteren van unieke functies zoals Lightning Book, waarmee het gemakkelijk is om het dichtstbijzijnde Wyndham hotel voor de nacht te boeken. Eenmaal in het hotel kan je zelfs 24/7 contact onderhouden met de receptie. De nieuwe mobiele app van Wyndham is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten in de Apple App en Google Play-winkels.

Bron: Zakenreisnieuws.nl

Related posts