KLM voor het eerst naar Cancun

Het prachtige landschap omlijst door witte zandstranden en turquoise zee; de uitbreiding en biodiversiteit in zijn riffen, lagunes, cenotes en bossen. De voorouderlijke rijkdom van de Maya-cultuur en nog zo veel meer heeft Cancún gepositioneerd als de meest bekroonde Mexicaanse toeristische bestemming ter wereld en in Latijns-Amerika. Vanaf deze maand wordt het makkelijker om vanuit Nederland Cancun te bezoeken. KLM is afgelopen week gestart met de nieuwe, non-stop lijndienst tussen Schiphol en Cancun.

Voortaan zal KLM elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in zo’n elf uur naar Cancun vliegen. Tijdens de kerstvakantie wordt de frequentie uitgebreid naar vijf vluchten per week. Mexico is populair onder Nederlanders, ook omdat het land al heel lang geen inreisbeperkingen hanteert.

Lees ook het artikel: Eurowings opent basis in Praag

Onlangs startte KLM al een lijndienst naar Barbados, en later dit najaar gaat de maatschappij op Mombassa vliegen. Bovendien keren Miami en Las Vegas terug in het netwerk. Met dit soort verre vakantiebestemmingen kan KLM deels het nog wegblijven van zakelijke reizigers compenseren.

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij verwacht dit winterseizoen intercontinentaal op 75 procent van de pre-coronacapaciteit te zitten. Europees gaat het om 84 procent, omdat er binnen Europa minder reisrestricties zijn. Met name Azië zit nog voor een groot deel op slot.

Related posts

One Thought to “KLM voor het eerst naar Cancun”

Comments are closed.