KLM versoepelde wijzigingsbeleid verlengd

Klanten van KLM kunnen hun boeking langer kosteloos wijzigen. KLM heeft het versoepelde wijzigingsbeleid verlengd, vanwege de aanhoudende reisbeperkingen die in veel landen gelden.

Reizigers die al een ticket hebben of die nog een vlucht gaan boeken met vertrek tot en met 31 maart 2022 kunnen zonder wijzigingskosten een andere datum kiezen. Wel moet een eventueel prijsverschil worden bijbetaald.

Lees ook het artikel: Oman opent grenzen voor gevaccineerde reizigers

Binnen het wijzigingsbeleid van KLM kan ook het volledige ticketbedrag worden gebruikt om een vlucht naar een andere bestemming te boeken, zolang die wordt uitgevoerd door KLM of partners Air France, Delta Air Lines of Virgin Atlantic. Het flexibele omboekingsbeleid werd in maart 2020, toen de coronacrisis Europa had bereikt, geïntroduceerd.

Recentelijk heeft KLM ook de KLM’s COVID-19 check geintroduceerd, om KLM-klanten die naar een geselecteerd aantal bestemmingen reizen, kunnen nu de benodigde coronareisdocumenten van tevoren laten controleren. De (nieuwe) service, waarmee de klant goed voorbereid en vlot op reis kan gaan. Deelname aan Upload@Home is gratis en op vrijwillige basis. Met deze innovatieve digitale zelf-service wil KLM haar klanten zo goed mogelijk helpen met de complexe inreisregels van het land van bestemming ten aanzien van coronareisdocumenten. Lees meer over deze covid-19 check via de link.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

One Thought to “KLM versoepelde wijzigingsbeleid verlengd”

Comments are closed.