KLM holidays is gelanceerd

KLM Holidays is dinsdagochtend ‘live’ gegaan. Met dit nieuwe product – de opvolger van KLM Package Deals – verkoopt de luchtvaartmaatschapij volledige pakketreizen naar vakantiebestemmingen, zowel binnen Europa als intercontinentaal. Reizigers kunnen de pakketten, inclusief vlucht, hotelovernachting, autohuur en/of luchthaventransfer, zelf samenstellen.

Met deze opvolger van KLM Package Deals wil de luchtvaartmaatschappij zich niet alleen als sterke luchtvaartmaatschappij maar ook als belangrijke touroperator in Nederland en België positioneren. KLM ruikt kansen nu de toeristische markt sneller aantrekt dan de zakelijke. Het nieuwe product biedt onder meer een geld-terug-garantie, terwijl de CO2-uitstoot van de vlucht door KLM wordt gecompenseerd.

KLM Holidays wordt verzorgd door technologieprovider Airtrade, waarin de luchtvaartmaatschappij eerder dit jaar een meerderheidsbelang nam. Airtrade verzorgt al jaren de afhandeling van reizen die geboekt worden via voorloper KLM Package Deals en ook TransaviaHolidays. De overname leidde overigens tot kritische reacties van concurrenten als Corendon en Sunweb, maar minister Hoekstra (Financiën) meldde eind april er geen problemen mee te hebben.

Lees in een exclusief interview met Harm Kreulen meer over KLM Holidays.

Lees ook het artikel: KLM verduurzaamd catering
Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

One Thought to “KLM holidays is gelanceerd”

  1. […] Meer informatie op www.oasisresorts.comLees ook ons artikel: KLM holidays is gelanceerd […]

Comments are closed.