Kinderen reizen gratis met Qatar Airways

Kinderen reizen dit jaar gratis bij Qatar Airways. Om volop van uw gezinsvakantie te kunnen genieten, biedt Qatar Airways een gratis vliegticket voor kinderen bij elk vliegticket voor volwassenen dat geboekt wordt vóór 25 juni 2021 met de promotiecode “KIDS”. De actie is geldig voor reizen tot 15 december 2021.

Om uw kinderen gratis te laten reizen met Qatar Airways moet u voldoen aan de volgende voorwaarden. Voor alle boekingen die gemaakt worden op de website of via de mobiele app van Qatar Airways met de promotiecode “KIDS”, is het mogelijk om te genieten van gratis kindertickets, waarbij één kind of baby passagier gratis is per volwassen passagier binnen dezelfde boeking.

Het aanbod is geldig voor boekingen van vluchten met vertrek vanuit Brussel (BRU) naar de volgende bestemmingen die worden aangeboden door Qatar Airways: 

  • in Afrika: Addis Abeba (Ethiopië), Dar es Salaam, Kilimanjaro en Zanzibar (Tanzania), Kaapstad, Johannesburg en Durban (Zuid-Afrika), Entebbe (Oeganda), Kigali (Rwanda), Maputo (Mozambique), Mogadishu (Somalië), Nairobi (Kenia), Lagos (Nigeria), Luanda (Angola), Windhoek (Namibië), Seychellen, Djibouti
  • in Azië en de Stille Oceaan: Auckland (Nieuw-Zeeland), Bangkok en Phuket (Thailand), Bali (Indonesië), Colombo (Sri Lanka), Hanoi en Ho Chi Minh-stad (Vietnam), Hong Kong (China), Kathmandu (Nepal), Kuala Lumpur en Penang (Maleisië), Malediven, Seoul (Zuid-Korea), Singapore, Tokio (Japan) 
  • in het Midden-Oosten: Bagdad, Basra, Najaf, Erbil en Sulaymaniyah (Irak), Muscat en Salalah (Oman), Shiraz (Iran), Sharjah en Abu Dhabi (VAE), Khartoum (Soedan), Dubai, Koeweit

De promotiecode “KIDS” is uitsluitend geldig voor boekingen in Economy Class*.

Voor meer informatie en boeking van deze “KIDS” promotie, ga naar:
https://www.qatarairways.com/en-be/offers/kids-fly-free.html

 * De tickets voor kinderen zijn exclusief luchthaventaksen en andere taksen die van toepassing zijn op het moment van boeking en kunnen niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en promoties. Het aantal plaatsen is beperkt en afhankelijk van de beschikbaarheid.

Lees ook ons artikel: 1000 nieuwe vakantieaccommodaties in Nederland

Related posts

One Thought to “Kinderen reizen gratis met Qatar Airways”

Comments are closed.