Kerzner international lanceert fitness- en welzijnsgericht

Dubai – Kerzner International heeft het fitness- en welzijnsgerichte hotelmerk Siro gelanceerd, dat zich aansluit bij Atlantis Resort and Residences en One and Only van de hotelgroep.

De hotelgroep wil met Siro fitness- en welzijnsgroei stimuleren bij individuen en groepen, met activiteiten zoals fietsen, zeilen, boksen en skiën. Kerznet International tracht belangrijke atleten te betrekken bij het advies van de ontwikkeling van de fitness- en wellness-elementen, waaronder de Britse Olympische gouden medaillewinnaar Adam Peaty.

Herstel en genezing
Elk hotel krijgt een hypermoderne fitnessclub met een ruime fitnessruimte, ruimte voor yoga en meditatie, een zwembad en gebruik van lokale sportlocaties. De accommodaties bieden verschillende lessen, terwijl een Recovery Lab zich zal richten op het helpen van herstel en genezing door middel van massagetherapieën, meditatielessen en sportrevalidatie. De hotels zullen zich ook richten op gezondheid en voeding, met culinaire teams die samenwerken met lokale boerderijen en ambachtslieden om seizoensgebonden en biologische producten aan te bieden, terwijl specialisten voedingsadvies en seminars zullen geven.

Kamers moeten een plek van rust worden en beschikken over een spa op de kamer en stoomdouches, slimme technologie en duurzame materialen. Philippe Zuber, CEO van Kerzner International, kijkt ernaar uit dat Siro onderdeel wordt van belangrijke steden wereldwijd. “We erkennen dat holistische gezondheid belangrijker is dan ooit. Als innovators zijn we altijd op zoek naar een revolutie in de gastervaring en anticiperen we op de behoeften van reizigers.”

Porto Montenegro
Het eerste hotel wordt in 2023 gelanceerd in Porto Montenegro en biedt bijvoorbeeld zeilcircuits en fietsroutes van verschillende lengte en hoogte voor alle fitnessniveaus. In de toekomst worden er in meer steden Siro hotels uitgerold.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts