Ikos Resorts breidt het unieke belevingsaanbod uit

Ikos Resorts kijkt uit naar de start van het nieuwe 2022 seizoen op 1 april en breidt de luxe all inclusive ervaring verder uit voor zijn gasten. De toonaangevende hotelgroep speelt hiermee in op de groeiende vraag naar luxe aanbod. Na de succesvolle opening van Ikos Andalusia in Spanje in 2021, bouwt Ikos Resorts het hoogstaande aanbod verder uit met een nieuwe dineerervaring op het strand, bijkomende unieke belevingen zoals de uitbreiding van het Football Escapes programma, gloednieuwe workouts in openlucht en een state-of-the-art Kids Club met een ongeëvenaard activiteitenprogramma. 
*Ikos Olivia werd bekroond tot beste luxe all-inclusive resort van de wereld in de TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2021

Ikos Andalusia brengt een nieuwe wereld van luxe in Zuid-Spanje. Het vijfsterren all inclusive resort vlakbij het mondaine Marbella is het vijfde resort van de groep, voor het allereerst buiten Griekenland. Het is dé plek voor een op-en-top luxe droomvakantie met 393 kamers, een aantal verwarmde zwembaden, zonovergoten stranden en weelderige tuinen. In 2022 breidt Ikos Resorts het luxe aanbod en de unieke belevingen er verder uit. 

De Ikos Golden Mile beleving gaat verder

De Ikos Golden Mile beleving vormt net als de andere Local Discovery activiteiten een gratis onderdeel van het luxe all-inclusive aanbod van Ikos Andalusia en biedt gasten de mogelijkheid om de prachtige kust al fietsend of te voet te ontdekken, op zichzelf of in groep. Het resort vormt het vertrekpunt om de 8 km lange afstand naar Estepona af te leggen langs verschillende panoramische en schilderachtige routes. Met een knap uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en op een heldere dag zelfs de noordkust van Afrika, kunnen gasten wandelen met een gids of de zorgvuldig uitgestippelde fietsroutes volgen. De Ikos Golden Mile ervaring vormt een mooie uitbreiding van het Local Discovery aanbod die de gasten onderdompelt in de lokale kunst, cultuur en architectuur in de omgeving van het resort. 

Uitbreiding van Football Escapes

Vorig jaar lanceerde Ikos Resorts samen met Football Escapes een professioneel aanbod van voetbaltrainingen voor kinderen in Ikos Andalusia, onder de deskundige begeleiding van voormalige Premier League-spelers. Na een succesvol eerste seizoen, wordt de samenwerking in 2022 uitgebreid. Naast Ikos Andalusia zal nu ook Ikos Olivia in het Griekse Chalkidiki voetbal coaching van wereldklasse aanbieden voor kinderen en dit samen met voetballegendes zoals Rio Ferdinand, Ashley Cole, Bobby Zamora, Joe Cole en Rachel Yankey .

​Het Football Escapes programma bij Ikos Andalusia gaat door van 11 tot 15 april, van 25 tot 29 juli en van 15 tot 19 augustus. Bij Ikos Olivia vinden de voetbal cursussen plaats tijdens de zomervakantie van 1 tot 5 augustus en van 22 tot 26 augustus.

Lees ook het artikel: Romantische verblijven om Valentijnsdag te vieren

Gloednieuwe Kids Club Heroes Village

Alles is voorzien om het hele gezin een topvakantie te laten beleven bij Ikos Andalusia. In 2022 kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de gloednieuwe state-of-the-art Kids Club Heroes Village. In een mooie combinatie van binnen – en buitenruimte, worden de ganse dag door leuke en spannende activiteiten georganiseerd voor kinderen van vier maanden tot zeventien jaar oud door een team van professionals. Er is voor elk wat wils. Van de populaire arts en craft fabriek, tot een masterclass koken en eco-verkenningen, waarbij kinderen geïnspireerd worden om zorg te dragen voor de planeet terwijl ze de natuur om zich heen verkennen. De Crèche, Mini Club en Teen Club bieden ongeëvenaarde faciliteiten en zorgen voor blijvende vakantieherinneringen.

Nieuwe dineerervaring op het strand

In het Griekse Chalkidiki heeft de strandbar van Ikos Oceania een indrukwekkende make-over gekregen tot een gloednieuw restaurant. Gasten kunnen er in 2022 de ganse dag door culinair genieten op het witte zandstrand en ’s avonds in openlucht dineren met een adembenemend uitzicht op de Olympusberg.

Workouts in openlucht

Voor gasten die tijdens hun vakantie graag actief en fit willen blijven, breiden Ikos Andalusia en Ikos Olivia het buitengewone aanbod aan sporten en activiteiten ter plaatse verder uit met een gloednieuwe fitness in openlucht.

Ikos Resorts blijft innoveren en is dé trendsetter op het gebied van luxe all inclusive vakanties. De collectie van vijf luxueuze resorts wordt in 2023 verder uitgebreid met de opening van twee nieuwe resorts op toplocaties: Ikos Porto Petro in Mallorca en Ikos Odisia in Corfu.

Related posts

One Thought to “Ikos Resorts breidt het unieke belevingsaanbod uit”

Comments are closed.